КАК МИНА КОНЦЕРТА НА РИТОН?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
kapitan

КАК МИНА КОНЦЕРТА НА РИТОН?

Мнение от kapitan »

Споделете впечатления?Аз реших да вложа парите в концерта на Гънс в Монреал,не,че имат нещо общо. :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

ivan1901

Re: КАК МИНА КОНЦЕРТА НА РИТОН?

Мнение от ivan1901 »

Ние се изкефихме максимално. А децата се скъсаха да тичат наоколо.

POSTREACT(ions) SUMMARY

anju

Мнение от anju »

И на нас много ни хареса!

POSTREACT(ions) SUMMARY

tuti

Мнение от tuti »

Ритон дадоха всичко от себе си, но като че ли контакта с публиката им се губеше малко. Атмосферата не беше същата като концерта на Тони. Беше ги страх да слязат при публиката/като изключим, двете минути, в които Катя прелетя като птичка от едната стана на залата/. А и защо на децата беше забранено да танцуват на сцената??? Сигурно ще разконцентрират певците и те ще забравят какво правят в Монреал /Монтреал/ или пък как е текста на песента.

POSTREACT(ions) SUMMARY

BMO
Обратна връзка:

А знаете ли кой организира тоя концерт?

Мнение от BMO »

И по точно мен ме интересува защо не дойдоха да пеят и във Ванкувър? :roll: :roll: :o :o

POSTREACT(ions) SUMMARY

kapitan

Мнение от kapitan »

tuti написа:Ритон дадоха всичко от себе си, но като че ли контакта с публиката им се губеше малко. Атмосферата не беше същата като концерта на Тони. Беше ги страх да слязат при публиката/като изключим, двете минути, в които Катя прелетя като птичка от едната стана на залата/. А и защо на децата беше забранено да танцуват на сцената??? Сигурно ще разконцентрират певците и те ще забравят какво правят в Монреал /Монтреал/ или пък как е текста на песента.
Абе Вие сериозно ли?! :lol: :shock: Децата да се качат на сцената.....че и публиката да се качи и гледай после какво става.....Певицата с "големите" очи ще я измачкат :lol: :wink: Абе какви са тези деца дето тичат из залата,че и припират на сцената да се качват,то това концерт ли е или .......Хубаво,че не съм дошъл,че щяха да ми излязат нервите!То бива,бива,ама...
Ако е така,май няма да ходя за в бъдеще на такива концерти.За 30 $ не ми тряба детска градина и излишни качватели на крехките ми нерви :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

tuti

Мнение от tuti »

Капитане, добре си направил, че не си отишъл, щом са ти слаби нервите.

POSTREACT(ions) SUMMARY

anju

Мнение от anju »

tuti написа: Беше ги страх да слязат при публиката/като изключим, двете минути, в които Катя прелетя като птичка от едната стана на залата/. А и защо на децата беше забранено да танцуват на сцената???

Явно не сте ги предразположили :wink:
В Торонто втората част на концерта прекараха времето си изключително при публиката.

(е как децата ще танцуват по сцената?? в антракта може, но докато пеят ...)

POSTREACT(ions) SUMMARY

kapitan

Мнение от kapitan »

tuti написа:Капитане, добре си направил, че не си отишъл, щом са ти слаби нервите.
Как децата или въобще публиката ще се качва на сцената по време на концерта заедно с изпълнителите?! :shock:
Това концерт ли е или.......?! :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

абе важното е слободията - колкото повече - толкова повече!
така хем родителите доволни, хем децата, хем концерт на бг изпълнители в Канада :lol: :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

tuti написа:Ритон дадоха всичко от себе си, но като че ли контакта с публиката им се губеше малко. Атмосферата не беше същата като концерта на Тони. Беше ги страх да слязат при публиката/като изключим, двете минути, в които Катя прелетя като птичка от едната стана на залата/. А и защо на децата беше забранено да танцуват на сцената??? Сигурно ще разконцентрират певците и те ще забравят какво правят в Монреал /Монтреал/ или пък как е текста на песента.
Ми явно не сте ги предразположили. На концерта в Отава слизаха сред публиката, след това останаха още над час и половина, снимаха се с желаещи, раздадоха автографи, приказваха с хора.
А с тия деца на сцената направо уби коня. Абе на концерт на Селин Дион примерно или Майкъл Джексън пускат ли деца да танцуват по сцената?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

е, на Майкъл Джексън къде без деца :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
anju

Мнение от anju »

iliana написа: Ми явно не сте ги предразположили. На концерта в Отава слизаха сред публиката, след това останаха още над час и половина, снимаха се с желаещи, раздадоха автографи, приказваха с хора.
А с тия деца на сцената направо уби коня. Абе на концерт на Селин Дион примерно или Майкъл Джексън пускат ли деца да танцуват по сцената?
Виж 2-3 поста над твоя :)))

Явно наистина в монреалци е причината. Не знам как се слагат снимки, но в Торонто Катето по едно време така я бяха наобградили по време на изпълнение (не деца :))

Аз не знаех, че има толкова българи в Отава, че и цяла концертна зала да изпълнят, но се радвам да го разбера.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Аз не знаех, че има толкова българи в Отава, че и цяла концертна зала да изпълнят, но се радвам да го разбера.
Е, не сме толкова много колкото в Торонто или Монтреал, но на такива мероприятия идват между 10 и 20% от българите в Отава.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
tuti

Мнение от tuti »

Защо монреалци не пишат отзивите си от концерта? Може би не им е харесал толкова много.
:?:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Публикувай отговор