Дойде ми сертификата

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Дойде ми сертификата

Мнение от hankroum »

Интервюто ми беше на 08.12.2004 и Волси ми каза че ще ни го пратят в началото на тази година и вчера най-после си получих сертификата.
Преди седмица си получих пък баркодовете от Букорещ.
Сега налага ли се да си пращам сертификата в Букорещ при условие че ми е заведено досие?
Ако досието ми е заведено на 01.02.2005 кога най-вероятно ще ми пратят медицинските?

КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ И ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

POSTREACT(ions) SUMMARY

АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Вероятно ще ги получиш след около 3,5 - 4 месеца, ако се точи по старому...т.е. средата на май или началото на юни .

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Честито, hankroum!!! :lol: :beer: :lol:
От дадата на заведеното досие се чака минимум около 3 месеца..., но в най-лошия случай, най-късно до края на четвъртия месец ще ги получиш.
Успех!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
Bimba

Мнение от Bimba »

и ние си получихме сертификата най после. Дано се размърдат малко че хич не ни бива да чакаме.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
milla
Модератор

Re: Дойде ми сертификата

Мнение от milla »

hankroum написа:...Сега налага ли се да си пращам сертификата в Букорещ при условие че ми е заведено досие...?
Не се налага, защото от Виена са им изпратили един екземпляр. Те иначе нямаше изобщо да ти заведат досието. Пък и ако им е трябвал, щели са да ти го поискат с писмо.

Успех! :)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Заключено