спорт за децата...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
tornado

спорт за децата...

Мнение от tornado »

Интересува ме как стои въпросът със спортуването на деца в Монреал.
Предполагам има доста школи, клубове и т.н.Платени ли са и ако "да"-колко струва удоволствието?
Синът ми много харесва фигурно пързаляне, но не може да кара кънки. Има ли възрастови ограничения за начинаещите?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Не знам дали има ограничение, но цената за сезон 2 пъти седично по 1 час е 250 кинта в Утрамон, предполагам и на другите места ще е подобна. В уестмоунт пък малкият ринг е за свободно каране по цяла събота и неделя и е идеален за учене. Също навън в почти всеки парк има парзалки, само да е не е -30.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Lub0, извини ми невежеството, но предполагам става дума за пързалки в Монреал?!?...или бъркам? Това някакви школи ли са? А към училищата не знаеш ли дали има нещо?!?... :nenam:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Да това са закрити пързалки в Монреал, нали въпроса беше за там :)
Приличат примерно на пързалката на славия, има хокей и фигурно пързаляне. към училищата се съмнявам да има нещо свързано със зимни кънки, защото няма къде.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Мен също живо ме интересува как стои въпросът със спортуването при децата. По-точно спортове на закрито - волейбол, баскетбол, лека атлетика и т.н . Колкото се може по-изморителни, след тренировка да нямат сили да беснеят вкъщи.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Bose Kose

Мнение от Bose Kose »

В Торонто има една програма-казва се Toronto Fun- www.toronto.ca/parks. Там има всякакви спортове и клубове за от 2 години нагоре - деца, възрастни и т.н. Цената е между $25-$35 за 9-11 седмици по един път в седмицата. За възрастни е малко по-скъпо. Няма голям маркетинг за тази програма, защото местата са ограничени и записването става само 2 пъти в годината в 1-2 дни. Ако изпуснеш датата, не можеш да се запишеш. Спортовете са наи-различни и се провеждат в Community Centres. Сигурно вече сте забелиазали, че обездвижването е голям проблем и се надявам да намерите подобна програма в Квебек. На мен ми трябваше 1-2 год. преди да я открия. Един път като се запишеш ти създават family account с всички членове на семейството и получаваш 2 пъти в годината дебело списание с всички спортове и програми и можеш да се записваш по телефона и интернет. Успех!!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
мравката Z

Мнение от мравката Z »

В нашият клуб по фигурно пързаляне в Монреал децата ходят по 1 път в седмицата по 1 час. Започва се в началото на октомври до края на март. Струваше 100$ за целия сезон. Няма ограничение за възрастта. На следващата година ако са напреднали започват да ходят по 3 пъти в седмицата по час и половина, като цената е пак 100$ -клубна такса, но ако искаш да ползваш учител, което е необходимо за да се направят съчетанията плащаш допълнително. Навсякъде е различно. Има много басейни на символични цени. През лятото може да се карат ролери или колела, защото има специални алеи.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
Заключено