Zdraveite,
nov sam vav foruma i 6te se radvam da obsajdame zaedno aktualni temi.
Nie sme s protsedura za Quebec i v momenta 4akame pismo za viza.Iskam da pitam dali moje vmesto v Monreal da katsnem direkno v Toronto i da se ostanovim tam?Vazmojno li e da imame problemi sas mitni4eskite i imigratsionni slujiteli?
потърси назад,проблемите са оттам,че трябва да представиш повече пари.Доколкото си спомням,по федералната процедура искат по-голяма сума за влизане в Канада.
Trif4o написа:Biah malko pritesnen, za6toto biah 4ul, 4e niakoi sa imali takiva problemi o6te na leti6teto.
Би ли споделил с нас какво точно си чул?
Чул-недочул,видял-недовидял,мамо-малко съм беменна
За англ.част ще ти искат 12000 дол.,а за Фр.2400 ако си сам.,ако имаш тия пари може да кацнеш и в Дълбоките Канадски Северни Територий......то и там без хора не може....
Дякон Игнатий написа:За англ.част ще ти искат 12000 дол.,а за Фр.2400 ако си сам.,ако имаш тия пари може да кацнеш и в Дълбоките Канадски Северни Територий......то и там без хора не може....
брей, започвам да заобичвам Квебека досущ като родна страна...
To naistina sam malko 4ul-nedo4ul.Samo v parite li e problema? Kazaha mi,4e niakakvo semeistvo/ne bulgari/ gi varnali po taia pri4ina.
Poneje ne sam mnogo naiasno s procedurata za federalnata 4ast,zatova se interesuvam. Naiasno li e niakoi kakvi pari 6te triabvat za 4-chlenno semeistvo za Toronto pri pristigane na leti6teto?
Linko написа:Прав си е Дякона. Точната сума за двучленно семейство по федералната процедура е 12 372$, за 3-членно е вече 15 387$, а за 4-членно - 18 626$.
Мислех, че говорим за щатски долари. Това 2400 на Дякона в канадски ли е? Много евтино минавате бе
POSTREACT(ions) SUMMARY
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Trif4o,
никаквипроблеми няма да имаш каквото и да си чул. Ти ще получиш виза за Канада а не за Квебек. Докато няма визи за Квебек можеш да идеш не само в Торонто, но и кадето си пожелаеш.
Канада цялата е красива и изборане е лесен.
Успех.
Zdraveite
az sashto sam s procedura za Quebec i jivo se interesuvam ot temata,
no nqmam tochna predstava kakvo bi moglo da se sluchi, ako ne kacna v Montreal. V DEMANDE DE RESIDENCE PERMANENTE AU CANADA v t.20 Ou prevoyer-vous vivre au Canada? sam posochil : ville Montreal , province Quebec
Tova bez znachenie li e
A parite ne sa li malco mnogco :conf: