От днес има и скъсани

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
nikola
Обратна връзка:

От днес има и скъсани

Мнение от nikola »

Едни наши познати днес са се мъчили час и половина. Разкарвал ги е из историята и географията на Quebec. Казал им да не му говорят само за Монреал и накрая казал че за съжаление не могат да отидат и ги върнал без право на повторно явяване, а повтаряне на цялата процедура след една година. :(
За съжаление не знаем повече подробности защото в момента са много разстроени, но се надяваме да разберем нещо до няколко дни.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

ужас...
Изображение

POSTREACT(ions) SUMMARY

nikola
Обратна връзка:

ло6о

Мнение от nikola »

6ом имате ,даите информация

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

бях казал в преди6на тема - "6те ни земе здравето" - бил съм прав, изглежда, а ? :( :( :( :( :( :( :( :(

POSTREACT(ions) SUMMARY

The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
miliv
Обратна връзка:

Мнение от miliv »

kak moje da gi skasat 4e ne znajat nesto za quebec ili canada
tova da ne e izpit po istorija

POSTREACT(ions) SUMMARY

ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

някакво друго инфо за скъсаните?на колко години са били?какво са работили?какво ниво на френски са заявили и какво са показали?колко пари са показали?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Re: От днес има и скъсани

Мнение от sasho71 »

nikola написа:
За съжаление не знаем повече подробности защото в момента са много разстроени...
разстроени ли :shock: ? те вместо да се радват, яяя ми дай телефона им да ги развеселя и да им кажа че така си спестяват доста главоболия и нерви на "обетованата" земя. а и с тези 2000$ landing fee дето ще трябва да ги дадат на вятъра, да си завъртят една супер екскурзия до Египет или Европа, та да им остане един хубав спомен :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

:D Учете френски! С история на Квебек или Канада не може да ви скъсат на цяло интервю. Погледнете точковата система 8)

POSTREACT(ions) SUMMARY

mclvarna

Мнение от mclvarna »

Саше чаках с нетърпение и твоя отзив за това злополучно интервю. Изобщо не ме изненада. Както винаги уверен песимист. Само така.[/quote]

POSTREACT(ions) SUMMARY

novalexa

Мнение от novalexa »

Здравейте.
И моята приятелка е скъсана :cry: и беше много ядосана. Както беше описано в една друга тема, че господин Оде бил дружелюбен и усмихнат, при тях изобщо не е бил такъв. :evil: Поканили са ги да влязат в 14.00 и ги е държал до 15.15. Говорил е много бързо и я е разкарал почти по всички документи. Накрая й е казал, че не им стигат точките от френския и друго нищо. Не можа да ми обясни дали ги е върнал за доучване или въобще нямат право да се явяват втори път тая година.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Sole

Мнение от Sole »

Abe ne mi se viarva, 4e zaradi istoriata samo 6te gi vyrnat, kak sa bili s frenskia izob6to?to viarno, 4e zavisi i ot nastroenieto mu sigurno, no moje bi drugo ne6to ne e dostigalo, a toj prosto ne e dal nikakvi obiasnenia? kogato biahme na interviu nas sy6to ni pitaha dosta raboti za Quebec kato istoria, geografia, tipi4nite im praznici (ot kyde da gi znam...), a edinstvenia vypros, na kojto uspiah da otgovoria po4ti na nalu4kvane be6e 4e ot sportovete sa naj-silni v hokeia, no minahme uspe6no, edinstvenoto ne6to, koeto kaza kato zabelejka be6e, 4e sykrovi6teto triabva po-seriozno da ponau4i frenski (vse pak ne be6e vode6t, no o4evadno se izloji)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

novalexa написа:Здравейте.
И моята приятелка е скъсана :cry: и беше много ядосана. Както беше описано в една друга тема, че господин Оде бил дружелюбен и усмихнат, при тях изобщо не е бил такъв. :evil: Поканили са ги да влязат в 14.00 и ги е държал до 15.15. Говорил е много бързо и я е разкарал почти по всички документи. Накрая й е казал, че не им стигат точките от френския и друго нищо. Не можа да ми обясни дали ги е върнал за доучване или въобще нямат право да се явяват втори път тая година.

ako може6 да разбере6 колко и къде са у4или френски и колко са писали, с6те сме ти благодарни...

POSTREACT(ions) SUMMARY

The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

'бах м'аа му тоя е като жена в критическата.....

POSTREACT(ions) SUMMARY

НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
novalexa

Мнение от novalexa »

От миналата година, с голямо прекъсване мисля, ходиха на частни уроци.
Мисля, че си бяха писали и на двамата 5-ци.
Мосюто й е писал на нея 4 и 3, а на него - 0.

POSTREACT(ions) SUMMARY

petya2004

Мнение от petya2004 »

Zdraveite istam da pitam tezi tvoi priateli te li sa si popalva li dokumentite i ako ne sa ili ako gana e im gi e popalvala molia pi6ete mi li4no sob6tenie. I nie biaxme skasani minalata god i kako se zamislia vigdam pri4inata vav popalvaneto na dok.Mnogo sagalivam az znam mnogo dobre kak se 4uvstvat tezi xora no da ne se ot4aivat.Nie sega 6te kandidatstvame otnovo.Pe6ete pak

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заключено