IvHaydu написа:Бибко, друже, не отнемай негативизма на някои хора!
Че то ако ги "отмиеш" от техния си негативизъм, току-виж, че изчезнали...
ИвХайду, кат гледам определени персони направо се пръскат от злоба, ама и аз не мога да си обясня защо
Az pak kato gledam, drugi sa se razpodskachali ot choveshko dobrodushie i chovekolubie.A zabravih, ti ne si zloben, ti samo se "bazikash"
Are you talking to me ? Интересно, що така реши че ти си от тия дето "се пръскат от злоба" ? Гузен негонен бяга или що
Мите, не се закачай с Хуба, че ставаш плосък...
POSTREACT(ions) SUMMARY
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
IvHaydu написа:
Опитвам се да ти кажа да не си толкова зла, че не е хубаво, ама явно ти такава си се харесваш...
Светът е наистина хубав, ако се опиташ да го погледнеш с добри очи. Опитай, може пък да ти хареса...
Ivane,, az moia jivot si go haresvam takav kakavto e.I s hubavoto i s loshoto.Hubavoto mi nosi radostite, a loshoto mi pomaga da avansiram.
Izobshto niamah namerenie da ti otgovariam , no vidiah che si slojil edin mnogo "nezloben" komentar sled moia post, ta zatova se hvanah na horoto, pak kato gledam i tvoite komentari, iavno mnogo ti haresva da se iziaviavash v roliata na dobria forumen advokat.Dai da vidim sega:
IvHaydu написа:[ Защо ли все неразбиращите и непознаващите плюят?
Сигурно защото се мъчат да заместят липсата на знания и вяра с плюнки...
Ама то един плюл, плюл, плюл...та се превърнал в плюнка...
Капише?
Za kakvo nerazbiranie i neznanie stava duma? Da ne bi da me poznavash che da mi znaesh razbiraniata i poznaniata?Ako pak me poznavash,koi ti dava pravoto da obsasjdash moite znania i razbirania? Ili az sam "loshata", a ti si "dobria".I estestveno na teb vsiakakvi izrazni sredstva sa ti pozvoleni.Ami zashto kato imash pretencii da badesh dobar, ne zapochnesh s lichnia primer?
Vladi, niama nujda ot advokat.Toi mnogo dobre me razbra.Obache ti kato obshtestven zashtitinik, reshi da "razmahash sabia" i da "razmajesh vraga s "nepersonalni plunki". Plosko, mnogo plosko Ivane.
miteto написа:
IvHaydu написа:Бибко, друже, не отнемай негативизма на някои хора!
Че то ако ги "отмиеш" от техния си негативизъм, току-виж, че изчезнали...
ИвХайду, кат гледам определени персони направо се пръскат от злоба, ама и аз не мога да си обясня защо
Az pak kato gledam, drugi sa se razpodskachali ot choveshko dobrodushie i chovekolubie.A zabravih, ti ne si zloben, ti samo se "bazikash"
Na avtora na temata shte kaja, che komsomolski e ne tolkova patosa mu, a nachina na manipulirane na auditoriata.Da se davat kato argumenti filmi e nezrialo, da ne kaja smeshno.Ako niakoi reshi da napravi film za Canada i celi da pokaje trudnia imigranski jivot shte ima ne po-malko material za "hudojestven izraz".Kato zapochnesh ot universiteski diplomanti chisteshti kenefite i tignesh do takiva podlagashti se na eksperimentalni lekarstva.Az naskoro gledah edin nemski film za trudnostite prez koito minavat nemskite mladeji.I napravo kato go gledah si vikam: "Egasi gadnata strana.Taka da se pree...va sas svoite deca.Tam ne shta da stapia" .Obache tova e parvosignalnata reakcia.I komunistite navremeto tochno na neia razchitaha v promivaneto na mozaci.Takav kakavto e i tvoia priziv."Gledaite tezi filmi i sprete da "pljuete" Canada".Ami hubavo e ako na tebe tova ti pomaga za avtotreninga, ama na men pak mi e smeshno.Kakto ti e kazal niakoi po-gore.Napravo nablegni na holivudskite produkcii.Mnogo pomagat pri mazaneto s rozovata chetka.
Аз да ти отговоря ...
Първо, не те познавам, освен от постингите ти...
Второ, едва ли се вживявам в ролята на добър адвокат - просто съм добър човек, който обожава справедливостта и честността. Влади няма нужда от защитник, истината обаче винаги е имала нужда от защитник, на мен ми харесва да я защитавам. Ако на теб не ти харесва - това вече не е мой проблем.
Не смятам, че има някой, който да трябва да ми забранява или позволява изразните ми средства, аз достатъчно добре се справям с контрола над това, което казвам/пиша, не знам как е при теб, това също не е мой проблем...
Предполагам, че четейки твоите постинги, много хора биха се сетили за израза "злобна кучка", но това пък си е техен проблем...
Аз бих казал само, че с усмивка света е много по-хубав, и че усмивката много повече ще ти отива. Усмихвай се по-често и гледай с добро око на нещата...
Ще се радвам някой ден да се видим на по кафе (за мен биричка ) и да обсъдим нещата, приеми го като протегната десница, а не като опит за плесница.
Поздрави и весело изкарване на празника!
POSTREACT(ions) SUMMARY
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
IvHaydu написа: истината обаче винаги е имала нужда от защитник, на мен ми харесва да я защитавам. Ако на теб не ти харесва - това вече не е мой проблем.
Eto kade bil klucha na barakata.Ti si bil monopolist na Istinata....Kolko sam bila zaslepena samo za da ne go rabera
POSTREACT(ions) SUMMARY
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Темата приключва до тук, т.е. заключвам я.
Ако някой не разбира защо съм я заключил - причините са че доста от участниците в нея започнаха по един или друг начин да нарушават добрия тон и темата се превърна в размяна на лични нападки и подмятания. Не виждам нищо констуктивно и полезно от такъв род дискусии, (може би е по-точно да кажа “разправии”), затова и смята че е по-добре да приключим до тук.
Ако някой има желание да се дискутира темата "ЗА и ПРОТИВ Канада", което според мен си е една безкрайна дискусия по която винаги може да се добави нещо ново, нека да пусне нова тема, но ще помоля всички да проявават малко повече уважение един към друг, дори и да не са на едно и също мнение.