Някой може ли да ми даде идея къде мога да намеря торти за детски рожден ден?
Т. е. торти с разни детски картинки и захарни играчки отгоре.
Благодаря предварително на тези, които ще дадат точни отговори
POSTREACT(ions) SUMMARY
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Ми тук: http://www.timhortons.com/
Струват 24 долара без таксите ама са страхотно изпипани.
Само незнам защо в сайта им не мога да намеря модели на тортите, които съм виждал.
От големите магазини като IGA и SuperC не съм доволен от детските им торти (такива просто нямат).
А за снимките върху торти, работил съм точно такива работи в България и е готино за изненада, но вече сме имали такова нещо. Търся торти с разни рисунки и играчки. Ще видя за споменатите магазини.
Благодаря.
POSTREACT(ions) SUMMARY
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Общо взето масово тортите от всеки голям магазин за безвкусни, най добре, от до тук изброените, според мен, е pâtisserie Première Moisson, за торти с рисунки не много зле са в Лоблаус и в Адонис - (арабелският магазин след коско в ляво).
POSTREACT(ions) SUMMARY
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...