Pokana na priqtel

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
mihonik
Обратна връзка:

Pokana na priqtel

Мнение от mihonik »

Zdraveite na vsi4ki sanarodnici ot foruma. Iskam da vi zadam edin vapros. Kak stoqt ne6tata ako si novodo6al v Canada mojej li da pokani6 priqtel pri teb.
Blagodarq vi predvaritelno

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Rainmaker

Re: Pokana na priqtel

Мнение от Rainmaker »

mihonik написа:Zdraveite na vsi4ki sanarodnici ot foruma. Iskam da vi zadam edin vapros. Kak stoqt ne6tata ako si novodo6al v Canada mojej li da pokani6 priqtel pri teb.
Blagodarq vi predvaritelno
ako govorim za pokanvane na priatel za gostivane
mojesh
ne e zabraneno
no dali shte go pusnat e drug vupros
tova poveche zavisi ot nego,a ne ot teb

ako pitash za sponsorirane na priatel(godenik) po temata e pisano mnogo.

POSTREACT(ions) SUMMARY

mihonik
Обратна връзка:

Мнение от mihonik »

Blagodarq RAINMAKER tova me interesuva6e ne znaeh dali moga da kanq priqtel pri polojenie 4e nqmam Canadsko grajdanstvo. Predpolagam 4e tozi moi priqtel trqbva da mine interwu.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Da, intervu 6te ima i tvoiat priatel triabva da ybedi kanadskite slyjbi 4e ne e potentzialen imigrant. Za ostanaloto protzedyrata e prosta.
Yspeh

POSTREACT(ions) SUMMARY

"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

mihonik написа: dali moga da kanq priqtel pri polojenie 4e nqmam Canadsko grajdanstvo. Predpolagam 4e tozi moi priqtel trqbva da mine interwu.
shtom imash PR niama zakonova prechka
dobre e tvoia priatel da dokaje che niama nikakuv stremej da emigrira v Canada
ima stabilna rabota tam, semeistvo, dobri dohodi i t.n.
po-princip za vuzrastni hora(roditeli) pochti nikoga ne praviat problem,no za mladi ne e sigurno.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Slunce

Мнение от Slunce »

A kak da dokaje che ne e potencialen emigrant ?i az imam sushtia vuproz osobeno ako e mlad..no da rechen semen s dete i dobra rabota..?Kak da dokaje vupreki vsichko?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
c200

Мнение от c200 »

трудна работа, може би с извлечение от банкова сметка, нотариални актове, такива неща.
една приятелка има майка и сестра, които са в Канада от 8-9 години.
отишла на интервю, с поканата от сестра си, документи че има фирма в БГ - НОИ, данъчни и прочее.
- защо искате да отидете в Канада?
- Не съм се виждала със сестра ми и майка ми отдавна.
- Значи не сте толкова близки, чао :-(

а жената наистина нямаше да остава в Канада, ама на, ревеше и се след интервюто.

POSTREACT(ions) SUMMARY

«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

да, трудна работа

може да напишеш нотариялно заверено писмо че ще се грижиш за храна, нощувка, мед. застраховка и че ще отседнат при теб. Трябва да докажеш че имаш достатъчен доход. Не е лошо да носят писмо от работодателя че ще им се пази работата и че имат достатъчно ваканция.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

Slunce написа:A kak da dokaje che ne e potencialen emigrant ?i az imam sushtia vuproz osobeno ako e mlad..no da rechen semen s dete i dobra rabota..?Kak da dokaje vupreki vsichko?
ako semeistovoto ostava v bg i gi ubedish che rabotata ti tam e stabilna imash shansove. puskat i mladi hora poniakoga.
za sujalenie precenkata do goliama stepen e subektivna spored nastroenieto na slujitelia v posolstvoto.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Две са доказателствата за безкрая - Вселената и човешката глупост. Но за Вселената не съм сигурен.
Slunce

Мнение от Slunce »

Da sem mi ostava tuk ,deteto mi...imam dosta stabilna rabota v goliama firma.Dobri dohodi...moga da polucha i pokana ot Ca ..ot priateli...no se strahuvam che po tozi put shte imam otkaza..tursia variant koit da niama otkaz.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заключено