Cours ASP

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Mani
Обратна връзка:

Cours ASP

Мнение от Mani »

Трябва ми да изкарам курс santa securite chantier, но на много места са във ваканция.Има ли някой инфо къде най скоро може да се започне такъв курс?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Антон

Мнение от Антон »

Аз лично го изкарах тук : http://www.pierredupuy.qc.ca/visiteur/p ... urite.html

По принцип е по-удобно да се изкара близо до домашния адрес, макар че не е задължително. Ако си в Монреал - търси по сайтовете на училищните комисии - такива курсове се правят обикновено от професионалните училища.
Полезно е да владееш добре местния диалект на френски език :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Mani
Обратна връзка:

Курс

Мнение от Mani »

Благодаря за инфото но следващият курс е на 3 септември.От както съм тук все някой е във ваканция или стачка.Без този курс не мога да започна работа а септември е много далече.Иначе има ли някакъв изпит писле или само си правиш записки?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Godis

Мнение от Godis »

Кви изпити :) :)
То 80% от тези които ще са с теб нямат завършено средно..какво средно, доста от тях са ниво 3ти секондер.
Ще се прозяваш, лектора ще се прави на клоун, и в крайна сметка ще ти дадат картончето и едно томче с правила.
Не са ли ти чели безопасност на труда в БГ - тук е същата работа обаче разтеглена за да може синдикатите да не разчитат само на членски внос.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Optimist Creed

Мнение от Optimist Creed »

Като какъв искаш да работиш по строежите?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Аватар
Mani
Обратна връзка:

Курс

Мнение от Mani »

В началото съм *апренти* а после ще видим.Ще работя по поставяне на слаботокови кабели и ми искат такъв курс.Записах се в FTQ струва 100 долара и е четири дни но само събота и неделя и завършва на 4 септ. късничко но пък ще имам време да посрещна останалата част от семейството и да отида на теория за книжката а с тези стачки кога ще е практиката нямам представа.Благодаря за инфото.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заключено