Какво Ви е мнението за фирма "Жана"?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
tina

Мнение от tina »

Аз не съм доволна от Жана Е. Свалиха ми звездите от небето да ми обясняват, че малкият проблем, който имам, не е проблем,попълниха ми документите , взеха ми парите и ........... до тук.Оттогава правих няколко запитвания по какви ли не сайтове за безплатна оценка на случая и всички ми отговарят, че мога да кандидатствам за Квебек, но от Жана Е - повече нищо.
Не мога да кажа, че ме излъгаха. Не ! Аз сама се излъгах.Притеснявах се, че няма да се справя с езика при попълване на документите / учила съм го 4 години в училище/ и си платих.
Трябва сами да прецените какво да направите, но като така или иначе ще учите език, мисля че можете да се справите и сами.

Никой не може да ти направи това, което сам ще си направиш ! :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Plamen

Мнение от Plamen »

Марк, не се заяждай с човека. Галин е в Канада и за това ти гарантирам и аз...що не вземете малко да се поуспокоите и двамата...голяма работа стана. войната в Ирак е като пионерска манифестация в сравнение с вашите емоции...споко.
Знам, че Галин е кандидат дето спокойно е можел и сам да се справи...много от нас биха се радвали да имат и половината от квалификациите му. И знам че е искрен за това което казв аза Жана Е. Странното е че той е първия и единствен за който знам да е доволен от тях. Но в никъкъв случай не вярвам да преувеличава. Обаче една птичка пролет не прави. А аз си мисля, Галине, че ако в началото беше написал нещо по-подробно по тази болна тема може би щеше да си спестиш доста от постингите. И ако хората реагират емоционално /слагам и себе си в това число/ то е поради същността на проблема. Не отричам че фирмата е измежду най-евтините в бранша, но такива писма съм получавал от хора изпатили си че направо не е за вярване. А и те бяха основните ми вдъхновители /заедно с една друга адвокатска фирма, доста известна дето взимат по 3000 американски за същото/ да започна "информационна" борба с тях...
Аз предлагам мир по темата и довечера да пием по една :beer: и да забравим и за Жана, и за Е и за 2...
А забрави да допълня. Галине юзери не трием /освен по изрична молба на анонимен го изтрих/. Така не става, но адреси и телефони на агенцийки ще ги трия май...още си мисля по въпроса. Особено като се логне някой терикат дето първия му и последен постинг е колко велика е еди-коя си фирма със следния адрес.... :idea:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
gerchev
Обратна връзка:

Мнение от gerchev »

Аз запалвам лулата на мира.

Второто мнение на Галин трябваше да е първо. Голяма част от недоразумението нямаше да съществува.
Имам личен опит от фирма подобна като Жана.
Не за Канада за друга страна.
Изгорях като факла. Затова бях остър.

Успех на Всички и тук в България и на тези В КАНАДА.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

За Лебедар :
Ето ти координатите на моята учителка по френски - Жана Николова (няма нищо общо с Жана Е :D ) :
дом. тел. : 51-04-77; мобилен тел. : 088-....не го помня...ще ти го пусна утре...че мобилния ми е в спалмята...а да не будя жена си, че ще си изкарам боя... :D
Всъщност, търси я на домашния, оттам може да ти дадат и мобилния, ако ти трябва.
Успех! :D
:beer: :beer: :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Galin STOEV

Мнение от Galin STOEV »

Plamene kakto vinagi si to4en i korekten !
No na4alota na temata e - kakvo Vi e mnenieto za Zana-E .
E az si go kazax i sazaliavam 4e , niakoi e izgorial. Za tova ne sam vinoven. Znaex si 4e , kato si kaza mnenieto koeto mnogo dobre znam 4e , e protiv mnenieto na mnogo xora shte stane govorilnia.

No xora mili , vseki si ima mnenie , i vseki si go kazva!! Prosto i iasno e za razbirane!!. E ako niakoi go e zabolialo ot tazi firma , razlikata mezdu firmata i men e ne samo v imenata no i sme savsem razli4ni xora. Imam saita na zana i ako niakoi iska da i kaze mnenieto si s udovolstvie shte go dam Mnogo smesvate neshtata . Tova ne e xubavo !
Badete zdravi no ne zabraviate 4e , vseki si ima mnenie !!!!!!!!
Mark , ne se pali tolkova , ne si samo ti v Canada. Preglatni si obidata 4e ima i drugi!
Xaide ostani si sas zdrave i ne se pravi na otvoren!!!!!!!!!1

Galin

POSTREACT(ions) SUMMARY

Galin STOEV

Мнение от Galin STOEV »

Mark . ne me zanimavai pove4e sas sebe si! Kakto i foruma.
Xaide sas zdrave.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Galin STOEV написа:Mark . ne me zanimavai pove4e sas sebe si! Kakto i foruma.
Xaide sas zdrave.
Ами не влизай във форума :lol:

"Интелигентен" - форум -включва различни мнения, но ти явно ...

POSTREACT(ions) SUMMARY

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
Mark

Re: Zdraveite !

Мнение от Mark »

Plamen написа:... Галин е кандидат дето спокойно е можел и сам да се справи...много от нас биха се радвали да имат и половината от квалификациите му.
...
Galin STOEV написа:Shte Vi kaza samo edno - Blagodarenie na Zana-E, sam v Canada!
Явно нещо не му е стигнало в квалификацията :roll:

Дано да открият тук клон на фирмата, че да му съдействат на човека :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Plamen

Мнение от Plamen »

Нещо не схванах какво общо има интелигентността с възпитанието, ако това е което се опитваш да ме провокираш, Марк. Просто споделих мнението си за Галин...и продължавам да мисля така...а че вие двама упорито се опитвате да ме убедите че греша и за двама е друг въпрос. Помолих ви най-УЧТИВО да престанете, но май нещо не ме разбирате правилно...а иначе знам как да се изразявам ясно...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Mark

Мнение от Mark »

[quote="Plamen"]... ако това е което се опитваш да ме провокираш, Марк...[/quote]

Няма такова нещо :beer:

Ако има с нещо да помогна - знаеш координатите ми (а аз не знам твоите).

Занапред ми се отваря малко ангажимент, затова много рядко ще се включвам.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Последно промяна от Mark на Чет Авг 07, 2003 10:09 pm, променено общо 1 път.
Plamen

Мнение от Plamen »

Еееее това вече е друго нещо...знам си аз че ще пием бира всички от форума някой ден...някой ден...знам ли кога...ама ще стане...и ако не всички то поне 10%....Марк, не ми се сърди, но за пръв път си позволих да изтрия тема...понеже съм твърдо убеден че и ти би го направил, но понеже има и други писали, та нямаше да можеш... :wink: :beer: :beer: :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Mark

Мнение от Mark »

nai-mnogo 99 % ot foruma :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Mark написа:nai-mnogo 99 % ot foruma :lol:
Изображение

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Mark

Мнение от Mark »

vladi написа:
Mark написа:nai-mnogo 99 % ot foruma :lol:
Изображение
Da ne ostana nerazbran - da obiasnia - pone edin nqma da moje da dojde, towa imah wpredwid.

4ao zasega ot men !

POSTREACT(ions) SUMMARY

ivan

Мнение от ivan »

Моят съвет е в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не използвайте тази фирма.
Ще ви вземат парите и ще напишат такива неща в документите, че след това ще се чудите как да ги докажете.
Съветът ми е от личен опит.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заключено