ИМАМ ГОЛЯМО ПРИТЕСНЕНИЕ !!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vvv

Мнение от vvv »

АЗ И МОЯТ ГОДЕНИК ПИСАХМЕ В ПАРВИТЕ ФОРМУЛЯРИ,ЧЕ СМЕ ЖЕНЕНИ,А ВСЪЩНОСТ НЕ СМЕ /ВСЕ ОЩЕ/.ПОЛУЧИХМЕ ВТОРИТЕ ДОКУМЕНТИ И КОГАТО ГИ ПРАЩАМЕ ВЕЧЕ ЩЕ СМЕ ЖЕНЕНИ.НЯКОИ ПРАВИЛ ЛИ Е ПОДОБНО НЕЩО И БИЛА ЛИ Е ПРОБЛЕМ РАЗЛИКАТА В ДАТАТА ОТ ВЕЧЕ ПОДПИСАНОТО БРАЧНО СВИДЕТЕЛСТВО?МОЛЯ ДАЙТЕ НИ НАДЕЖДА,ЧЕ ПОДОБНО СВОЕВОЛИЕ НЯМА ДА НИ КОСТВА МНОГО! :oops:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
gez
Обратна връзка:

Hi

Мнение от gez »

Hi
Ehhh priateli...kak moje da si igraete taka sas sobstvenia si jivot i nai-sakrovenite mechti... :oops: biva li takiva gluposti da pravite... :oops:
Ne mislia che shte ima fatalni posledici...naprotiv - moje bi nikoi niama da zabeleji. Vse pak svatbata se planira i vie moje da imate fiksirana data pri podavaneto na DPI, koeto da e prichina da napishete taka v dannite si. No zadaljitelno izpratete DCS sled braka i prilojete dublikat na akta. Ne se pritesniavaite...shte vi stiskame palci... :D
Kasmet
Gez

POSTREACT(ions) SUMMARY

Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Botzo

Мнение от Botzo »

...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:30 pm, променено общо 1 път.
ZouZou

Мнение от ZouZou »

Споко vvv!!!
Aко изобщо стане въпрос обяснете, че събитието е отдавна планирано и сте знаели, че така или иначе до интервюто ще сте женени.Ако насите и снимки.....абе и квебекарите са хора, при това добронамерени!!!

ПС.Честито за предстоящото събитие!!! :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Muzi

Мнение от Muzi »

Nie bjahme taka, ojenihme se chak kogato si pusnahme 2-te dokumenti. Samo che bjahme napisali che sme sgodeni. Edinstveno po datata na akta za brak moje da se usetjat, no mislja che njama da napravjat problem za tova.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Гой

.

Мнение от Гой »

Pri men sashtoto kato pri Muzi.GORE GLAVATA.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Mtl Гой
Заключено