та въпроса ми е за аватарите.. много са хубави на некои... сияния и прочие.. и кучета..
ама мноо големи бе хора.. като се шляпне едно сияние на екрана и текста се губи у десно некъде..
както се казваше в един виц - другари, дайте да се организираме...
малко по-малки аватари ако може...
аз да си кажа де..
айде.. приятна събота и неделя...
Знаеш ли какво? Прав си
Когато влезнах за първи път преди няколко месеца направо бях в шок от големината на аватарите,шарения страшна,дразни окото и не мога да се концентрирам в текста.Влезнах и излезнах от сайта.
Наскоро пак влезнах във форума,видях,че има промени,стана ми приятно и се регистрирах даже
Но наистина 80x80 или 100х100 пиксела би било идеално.Все пак не влизаме за да си гледаме картинките,а за да прочетем или пуснем някое инфо
POSTREACT(ions) SUMMARY
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Браво Панта, супер си ! А кумичката - направо искам да я цуна у ... абе, тя да си избере
Аватарите са много важен атрибут и не трябва да се бутат хората какви да си ги слагат
POSTREACT(ions) SUMMARY
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.