Zdraveite vsi4ki !
Moje i da e glupav vapsosat mi, no znae li niakoi kade moga da si smenia razvalen tsip na pantalon? Niakoi da e imal podoben probelm? Na shiva4ka ili v atelie da otida, niakavi idei?
Blgadaria vi predvaritelno!
Здравей,аз съм тясно специалзирн по подмяната на ципове,жартиери,корсети и други подобни по деликатни аксесоари.За да приема офертата моля напиши размерите на антропологическите си дадености за да си изработя план и стратегия по евентуалният им ремонт или подмяна.
Също така ,че фирмата работи много акуратно,с цел избягване на всякакви инфекции и други нежелани последици от убождане ,надраскване и др. използваме подходящи според нуждите на клиента напръстници по размер,цвят и аромат.
agnesa terzyiska написа:Zdraveite vsi4ki !
Moje i da e glupav vapsosat mi, no znae li niakoi kade moga da si smenia razvalen tsip na pantalon? Niakoi da e imal podoben probelm? Na shiva4ka ili v atelie da otida, niakavi idei?
Blgadaria vi predvaritelno!
ami v BGto ne znam no tuk move da otidesh na koreiski dry cleaning magazin
POSTREACT(ions) SUMMARY
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Кольо,ами не знам те корейците с тези малки шевни машини дето оперират да ли ще се справят с ремонта на един здрав български цип/цип или зип се пише правилно/