дойде поканата за виза и при мен

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
pipon

дойде поканата за виза и при мен

Мнение от pipon »

:D

но никаде не намирам информация къде трябваше да платя федералната такса? трябва ли да приложа разписка за платената такса като пращам паспорта ? колко беше федералната такса? къде се плаща? бе с две думи кво трябва да направя преди да пратя паспорта в румъния !

10х :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

usrename : pipon
pass 123456
enjoy!
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Ами отиваш в Юнионбанк и си плащаш каквото ти кажат... Те там даже имаха разлепени бележки тук там какво точно се плаща за US и канадски визи.
Та като кихнеш 800-900$ не помня колко са, ще ти дадат една бележка за превода (помня че пишеше нещо Citibank) - пращаш нея с паспорта. Може да си направиш едно нотариално заверено копие за себе си - ей тъй да има :-)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Iskizi
Обратна връзка:

Мнение от Iskizi »

Zdrasti,
To4nata suma za vizata e 820 US$+ 2US$ taksa za bankata. Bankata e Union bank, otivash, kazvash 4e shte plashtash can. viza i te si znaiat rabotata. Davat ti edna belejka, koiato triabva da pratish zaedno s pasporta. Ne moje da ne sa ti pratili i edin list v pismoto na koito da ti upomenat kakvo da izpratish, ta sledvai instrukciite de. :wink:
Haide prashtai 4e po-skoro da si polu4ish vizata!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Де го чукаш, де се пука!!!
moni

Мнение от moni »

Pipon, koga si podal, bez intervu li si minal?Dai malko podrobnosti za datite.

Mersi.

POSTREACT(ions) SUMMARY

pipon

Мнение от pipon »

moni написа:Pipon, koga si podal, bez intervu li si minal?Dai malko podrobnosti za datite.

Mersi.
на 01,02,2005 подадох документите
на 21,06,2005 интервю - ок
на 21,11,2005 мед преглед
на 22,12,2005 - ок
на 17,02,2006 - покана за виза !

тотал :
1 година 0 месеца и 16 дена до тука!

в къв плик да ги сложа всичките документи
прозречен или обикновен че всеки разправя различно?

POSTREACT(ions) SUMMARY

pass 123456
enjoy!
moni

Мнение от moni »

pipon написа:
moni написа:Pipon, koga si podal, bez intervu li si minal?Dai malko podrobnosti za datite.

Mersi.
на 01,02,2005 подадох документите
на 21,06,2005 интервю - ок
на 21,11,2005 мед преглед
на 22,12,2005 - ок
на 17,02,2006 - покана за виза !

тотал :
1 година 0 месеца и 16 дена до тука!

в къв плик да ги сложа всичките документи
прозречен или обикновен че всеки разправя различно?
Ehe, tova po federalnata programa li e, super barzo? Arranged employment imash li?

POSTREACT(ions) SUMMARY

pipon

Мнение от pipon »

Ehe, tova po federalnata programa li e, super barzo? Arranged employment imash li?[/quote]

интервюто беше на френски а тва последното не го знам кво е :roll:

POSTREACT(ions) SUMMARY

pass 123456
enjoy!
moni

Мнение от moni »

pipon написа:Ehe, tova po federalnata programa li e, super barzo? Arranged employment imash li?
интервюто беше на френски а тва последното не го знам кво е :roll:[/quote]

Razbiram, zna4i si po protzedurata za Quebec, zashto pitash za taksta v tozi forum togava?

POSTREACT(ions) SUMMARY

pipon

Мнение от pipon »

Razbiram, zna4i si po protzedurata za Quebec, zashto pitash za taksta v tozi forum togava?[/quote]

ми къде да питам? и то таксата има ли значение дали е за федералната или за френската част?

POSTREACT(ions) SUMMARY

pass 123456
enjoy!
pipon

Мнение от pipon »

Razbiram, zna4i si po protzedurata za Quebec, zashto pitash za taksta v tozi forum togava?[/quote]

имаш предвид що пиша в този раздел ли?

щото ще ходя в Торонто и за това повече тука чета и пиша !!!
ВЕрно моя грешка изобщо не съм са осетил :idea:

POSTREACT(ions) SUMMARY

pass 123456
enjoy!
moni

Мнение от moni »

pipon написа:Razbiram, zna4i si po protzedurata za Quebec, zashto pitash za taksta v tozi forum togava?
ми къде да питам? и то таксата има ли значение дали е за федералната или за френската част?[/quote]

Mislia, 4e razlika niama, no ti si napisal federalnata taksa i taka podvejdash podalite po federalnata programa da misliat, 4e iskash da platish taksata za visata, koiato se nari4a Right of Permanent Residence Fee, s application po federalnata protzedura. Niama takova neshto kato federalna taksa, a kakto kazah, Right of Permanent Residence Fee.

I kakto drugi ve4e pisaha, taksata za samata imigrantska viza e 820 USD.

POSTREACT(ions) SUMMARY

pipon

Мнение от pipon »

moni написа:
pipon написа:Razbiram, zna4i si po protzedurata za Quebec, zashto pitash za taksta v tozi forum togava?
ми къде да питам? и то таксата има ли значение дали е за федералната или за френската част?
Mislia, 4e razlika niama, no ti si napisal federalnata taksa i taka podvejdash podalite po federalnata programa da misliat, 4e iskash da platish taksata za visata, koiato se nari4a Right of Permanent Residence Fee, s application po federalnata protzedura. Niama takova neshto kato federalna taksa, a kakto kazah, Right of Permanent Residence Fee.

I kakto drugi ve4e pisaha, taksata za samata imigrantska viza e 820 USD.[/quote]

евно бъркам ама имам някав спомен преди време някой ми разправяше за тая такса и и викаше "федерална" не знам що. та и от там и аз така я знам.

POSTREACT(ions) SUMMARY

pass 123456
enjoy!
Заключено