totev написа:само не си изпращай паспортите по същата поща че много чарджат
В една фирма постъпва на работа нова мишка. През първия работен ден тя си шушука с клавиатурата:
- Слушай, кой е най-главния във фирмата?
- Ами ти как мислиш?
- Сигурно е сървърът...
- Глупости! Той е като нас на заплата.
- Ами тогава принтерът...
- Не е и той, мишке. Още си далеч от истината. Виждаш ли ей там на онзи рафт, онзи малкият с червените очички? Това е модемът. Той е тук най-главният.
- Той ли е най-умният?
- Глупости! Той е тъп и задръстен, да не говорим че зависва постоянно. Обаче ако знаеш какви връзки има само....
От Енергото ми пратиха писмо по електрическата поща, но трудно го прочетох защото половината беше изгоряло от високо напрежение, и при мен проблеми с волтажа вместо 12 V пуснали ми 320 V.
:idea: :idea: Обадих им се по телефона, следващият път да ползват електронната поща!
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Екип на противопожарна служба успя след 1-часови опити да свали клошар, който се беше качил на дърво на площад "Невски".
66-годишният бай Петко се бе привързал с колан към дървото и поиска милиони долари и почивка на остров Бали, за да слезе оттам. Той удряше с клони от дървото двамата пожарникари, които се опитаха да го дръпнат към стълбата, за да го свалят. После дори заплаши да взриви граната, но накрая бе изненадан в гръб и свален без инциденти. Безплатното му шоу завърши малко преди началото на вечерната тържествена заря-проверка.
Екип на противопожарна служба успя след 1-часови опити да свали клошар, който се беше качил на дърво на площад "Невски".
66-годишният бай Петко се бе привързал с колан към дървото и поиска милиони долари и почивка на остров Бали, за да слезе оттам. Той удряше с клони от дървото двамата пожарникари, които се опитаха да го дръпнат към стълбата, за да го свалят. После дори заплаши да взриви граната, но накрая бе изненадан в гръб и свален без инциденти. Безплатното му шоу завърши малко преди началото на вечерната тържествена заря-проверка.