Аз се учих да карам на москвича на баща ми - осмак или дванайсетак не знам вече, модел 76-та
Баща ми има моск..86 , която я крепи като реликва...абе нямам думи.Купихме му голф с брат ми, кара го, но москоуто го крепи като за изложба . И като го питаме що? Глейти си работата...на мен тва ми е живота
Ford Focus 2003 щото конкурса за bumper sticker дето го обявиха в Алберта го спечели следния: I made a fortune on oil and gas and spent it on gaz.
За 3 години съм му лепнал 90 000 км, а имам и пикап от фирмата дето работя. Като се замисля това ми е струвало при среден разход 7на 100 цената на 6300 литра бензин. Което си е около 6000 CAD. Като погледна разхода на служебния ми настрaхват косите.
Abe, kade mi otide kilitzata!
Az karam Corolla CE 2005 s tzvyat frosted mink (demek zamrazen por). Tzveta go izbra jenata.
Gori malko i nemam griji.
Cheers
AlexAA написа:Abe, kade mi otide kilitzata!
Az karam Corolla CE 2005 s tzvyat frosted mink (demek zamrazen por). Tzveta go izbra jenata.
Gori malko i nemam griji.
Cheers
язък - аз все си мислех че там като в тексас сичките карате кадилаци
(ама знам че плащате колкото нас за бензина)...
POSTREACT(ions) SUMMARY
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
speedy написа:Моята гори много - колкото и сипя, толкова изгаря.
Моята и тя е същата ненаситница ... Мда-а, май ще мине още известно време докато направят коли на които на всеки 300 км. трябва да им се източва резервоара, че да не прелее ... !
Az karam prez no6ta Subaru B9 ili Infiniti FX 45 , a prez denia Chevrolet Cavalier 1995 s dve dupki na pragovete e edna goliama emblema BG otzad na zadniak kapak, nali vse pak sam balgarin i se gordeia s tova de!
POSTREACT(ions) SUMMARY
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!