Vlizane v Canada....

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
tolumbi4ka

Vlizane v Canada....

Мнение от tolumbi4ka »

Zdraveite,ve4e sme na finalnata prava i tekat ludi prigotvlenia.I vse pak imam niakolko vuprosa(prosto za po-goliama sigurnost).Vnasiaiki iskanata suma cash,samo bankovo bordero li e neobhodimo?Otnosno bagaja-nie ste vleznem prez Vancuver i tam li ste ni proveriavat kufarite ili v Calgary(krainata zel)?Ako e vuv Vancuver,posle otnovo li ste go 4ekirame ili...Nesto taia gimnastika hi4 ne mi e iasna.Cigarite-dokolkoto sum zapoznata imam pravo na 1 stek na 4ovek-oste li e taka ili ima promiana?Vuobste vsiakava informacia po povod vlizane,proverki i t.n. ste e ot polza.
Predvaritelno blagodaria. :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Independent

Мнение от Independent »

По закон митническата проверка се прави в точката на влизане, а не в крайната дестинация. Така че във вашия случай си взимате куфарите, минавате каквото минавате на митницата и ги чекирате обратно. За обработката на имиграционните нищо не знам. Цигарите по спомени от тази зима са 1 стек на човек.

POSTREACT(ions) SUMMARY

I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Аватар
Ivan1007

Re: Vlizane v Canada....

Мнение от Ivan1007 »

tolumbi4ka написа:Zdraveite,ve4e sme na finalnata prava i tekat ludi prigotvlenia.I vse pak imam niakolko vuprosa(prosto za po-goliama sigurnost).Vnasiaiki iskanata suma cash,samo bankovo bordero li e neobhodimo?Otnosno bagaja-nie ste vleznem prez Vancuver i tam li ste ni proveriavat kufarite ili v Calgary(krainata zel)?Ako e vuv Vancuver,posle otnovo li ste go 4ekirame ili...Nesto taia gimnastika hi4 ne mi e iasna.Cigarite-dokolkoto sum zapoznata imam pravo na 1 stek na 4ovek-oste li e taka ili ima promiana?Vuobste vsiakava informacia po povod vlizane,proverki i t.n. ste e ot polza.
Predvaritelno blagodaria. :D
И митницата и срещата с имиграционните при всички положения ще е на Ванкувър и трябва да педвидите около час поне за това. Много е вероятно никoй да не ви проверява багажа - не носете месни или млечни продукти нито цветя или други растения. Това е което ги интересува. Разпознават луканка и кашкавал в каквата и да е опаковка на рентгена и го конфискуват. :D Не съм чул на някой да са му броили парите които носи под каквато и да е форма. Обикновенно просто питат каква сума носите за да я запишат в документите. Гледайте да не е кой-знае колко по-малка от тази която са ви писали.
От имиграционните ще излезета като permanent residents ... остава ви да си чекирате багажа за Calgary, както всички канадци. Лек път.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Заключено