Krassima написа:А колко път трябва да извървиш и вода да изпиеш, за да скочиш от 8 к.д. на 48 к.д. заплащане....нека кажат хората, които са вече в Канада.
Краси, отговори ли си на горния въпрос, сега след като вече и ти си в Канада ?
Az napr. sko4ih za okolo godina ma ne vijdam kvo zna4i tva, 4e i nqkoi drug 6te sko4i za okolo tolkova li ???
Az mislq 4e moje i da a moje i ne ...
Драги,кандидат -емигранти ето ви един светъл пример как се печели от разнасянето на пици.Така,че идвайте насам- светлото бъдеще и пиците ви чакат :krila: :krila:
Krassima написа:Ami tuk e hubavo za tezi koito sa ot 2-3 godini:) Za men oshte e period na svicvane i orientacia, nie lichno veche uchim, a mug mi i raboti sled school. Naskoro si govorehme s nego che ako triabva da minem otnovo putia do tuk - dori samo purvite 3 meseca - az lichno ne bih go povtorila tova uprajnenie:) chestno, ima si dosta trudnosti i te razbira se produlgavat, no sega e poveche take it easy! Taka kazvat horata sled 5 godini:) Koe tochno vi e naj-interesno, vupreci che neshtata ne mogat da se prerazkagat, triabva da se usetiat i vidat
Zdravei Krassima,az sam Pavlina ot sabiraniata,nie sashto pravim 3 meseca,no v Calgary.AZ smelo moga da tvardia che ako triabva pak da izvarvia tozi pat i da vzema viza,ste go napravia bez da se zamislia:)v Calgary se chuvstvame mnogo dobre,rabotim i imame mnogo priateli koito ni pomagat.Spored men e mnogo vajno kakvi hora ima okolo teb,kak sa nastroeni te.Nie otlojihme ucheneto i pochnahme rabota.VSEki si ima sobstveno mnenie,az ste go vidia prez moite ochi po edin nachin,drug ste govidi po drug.Na nas mnogo ni haresva tuk.
Pavlina ,a ne si li si zadavala vaprosa tova s raboteneto/6toto se dose6tam kakvo rabotite/ dokoga 6te prodalji i ne dopuska6 li ,4e si popadnala pod vliqnieto na dobri priqteli ,navmesto da poslu6a6 lo6ite koito ne rabotqt,a u4at v izbora si na pravilnata provinciq.
bateto написа:Pavlina ,a ne si li si zadavala vaprosa tova s raboteneto/6toto se dose6tam kakvo rabotite/ dokoga 6te prodalji i ne dopuska6 li ,4e si popadnala pod vliqnieto na dobri priqteli ,navmesto da poslu6a6 lo6ite koito ne rabotqt,a u4at v izbora si na pravilnata provinciq.
Az ne obicham da se zaiajdam ,no kakvo spored teb rabotim?Vseki sam izbira dali da uchi ili da raboti ili i dvete,a za provinciite ne iskam da komentiram,na edni im haresva edna,na drugi druga,vapros na izbor