Въпрос относно SIN

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Nekakov_Hit

Въпрос относно SIN

Мнение от Nekakov_Hit »

Значи аз сега съм refugee и си чакам делото. Сега почнах работа на чек, а зимам welfare. Могат ли социалните да разберам по някакав начин че ба4кам на чек?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Godis

Мнение от Godis »

Да

POSTREACT(ions) SUMMARY

Nekakov_Hit

Мнение от Nekakov_Hit »

А ако нямам банкова сметка, а само ги кеш-вам, пак ли ще ме хванат?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Nekakov_Hit написа:А ако нямам банкова сметка, а само ги кеш-вам, пак ли ще ме хванат?
Mi nali si dal SIN tam kudeto rabotish. Znachi si v mrezhata.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
dog

Мнение от dog »

Има лимит на парите които можеш да заработиш с чек когато си на социал, мисля че беше около 350$, без да ти намалят социала. Трябва обаче да ги декларираш всеки месец. Ако имаш повече от лимита ти намалят с толкова социала. Ако не ги декларираш и те хванат връщаш целия социал + лихвите. Щом работиш с чек би трябвало да си си дал социалния номер на работодателя който да ти прави удръжките, така че той от своя страна ще подаде инфо за твоя социален номер и лесно ще те засекат. Някой каза - Ти си в системата.

POSTREACT(ions) SUMMARY

"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Nekakov_Hit

Мнение от Nekakov_Hit »

Ясно. А добре са аз съм при една агенция, която работи с различни работодатели и утре требва да почна работа, но чека ще ми го дадат другия петък. Веднага ли требва да кажа на социалните или като ми дадат чека?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Са не знам как е, преди ( когато бях в процес на развод и буклука каза че щяла да ми изяде сички пари ) съм ял чек за работа и накрая се разбрахме с шефа да не обажда за случилото се и властите забравиха за тоя доход.
:beer: :beer: :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Ako gi keshvash vav Mani Mart imash shans do kraja na god. da ne te hvanat,no taka ili inache kato si dal SIN vav kraja na god si uloven 100%Shte te dadat na sad i 100% osadiat da varnesh cialata suma kojato sa ti dali kato soshal.......Imashe tuka takiva sluchai mnogo vav Toronto.Vtoriat variant ako si spodelil sas kolega....Shte t e izpee rano ili kasno.Be nakratko spri go ili otidi da karash pica...... :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

kakвото потърсило,такова намерило
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

И като го изпее колегата кво ше стане?
В Монреал например ше стане дупка в морето -:)
:beer: :beer: :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Boli me onazi rabota kakvo shte stane sas teb.....ili sas kolegata ,samo se opitvam da mu pomogna.....Ti Montreal centar na planetata li go imash?Ili se naduvash kat Balon? :twisted:

POSTREACT(ions) SUMMARY

kakвото потърсило,такова намерило
Заключено