Polu4ihme medicinskite!
Polu4ihme medicinskite!
Moje bi shte predstavliava interes za horata, koito o4akvat medicinskite formuliari .
Nasheto dosie beshe zavedeno v Rumunia na 03.07.2003 i dnes 15.08.2003 polu4ihme medicinskite.
Uspeh na vsi4ki o4akvashti medcinski i na ostanalite.
Nasheto dosie beshe zavedeno v Rumunia na 03.07.2003 i dnes 15.08.2003 polu4ihme medicinskite.
Uspeh na vsi4ki o4akvashti medcinski i na ostanalite.
Ari, moite dokumenit v Bukuresht sa polu4eni na 24.06.2003. Na 08.07.2003 ot tam e izprateno pismoto s barkodovete i polu4eno ot men na 15.08.2003. Dosieto mi e zavedeno v Bukuresht na 03.07.2003. Medicinski izprateni ot Rumunia na 11.08.2003 i polu4eni na 15.08.2003.ari написа:Моля те, Юлия, можеш ли да ме информираш, кога си пуснала док. за Букурещ /дата/ и на коя дата са пуснати медицинските ви от там- клеймото от Букурещ? Благодаря!
Dano da sum ti bila polezna. Uspeh!
И аз ги получих...
Здравейте приятели
на 15,08 и аз ги получих. Още не съм се обаждала във Вита, но ще го сторя скоро. Просто вчера се прибрах от Пирин и още от вратата ме посрещнаха направо с пакета документи. Не можах да осъзная в началото какво точно се е случило, но днес ревах от щастие
Моля ви, дайте ми телефона на Вита. Нека някой го напише.
Вече си запазих утре час за цитонамазка, така че .. ще видим. Дано резултатите са добри.
Благодаря ви предварително
Алина
Alina
Пак съм аз
Извинявайте приятели
Нямаше ме 9 дена и не бях влизала оттогава в клуба. Едва сега прочетох писмото на Claire и там наистина пише цялата информация, която ми е необходима с подробности.
Много, много ти благодаря Claire за изчерпателната информация и ценната помощ. Огромно МЕРСИ!
Алина
Нямаше ме 9 дена и не бях влизала оттогава в клуба. Едва сега прочетох писмото на Claire и там наистина пише цялата информация, която ми е необходима с подробности.
Много, много ти благодаря Claire за изчерпателната информация и ценната помощ. Огромно МЕРСИ!
Алина
Alina