И аз се опитвах, но не става от българската страница, а от страницата им за другите държави не може да се избере за стартова точка София...което ме наведе на мисълта, че не може от БГ.
POSTREACT(ions) SUMMARY
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
Моят горчив опит с Френските Авиолинии е 3 пъти загубен багаж от Париж до Ню Йорк! Единият път нямаше топла храна и ядохме сандвичи при това студени Ако имате възможност ползвайте друг превозвач. Който и да е, само не Френски Не им се отдава явно въздухоплаването, хехе. Нищо че се имат за велика сила в самолетостроенето...
miti06 написа:moje vece vsicki bilete na AirFrance sa elektroni v Bg kazvam go s otgovornos
Сега и ако кажеш, че през сайта им става цена нямаш...
не виждам къф е проблема, ако имаш кредитна карта, макар и българска. за не повече от няколкко минути билета ще ти е на емайла и ще си го разпечаташ веднага.
toeст сега видях, че верно не става баси французите, нямат ни нещо доверие. Ама те и без това са много скъпи, 400 евро само до Париж. Виж на British няма проблем, може и от БГ да си купиш ел.билета , даже ми се стори и евтин, даде ми 670 Евро и то за двупосочен.
4000 евро за еднопосочен София-Монреал, за 2 възрастни+1 дете, няма да им дам даже и да ме сложат в джакузи в самолета, па ако ще и с мед да е пълно на тея от Бритиш
POSTREACT(ions) SUMMARY
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
alkaponbg написа:4000 евро за еднопосочен София-Монреал, за 2 възрастни+1 дете, няма да им дам даже и да ме сложат в джакузи в самолета, па ако ще и с мед да е пълно на тея от Бритиш
Мафиот това цена за околосветско пътешествие с "Конкорд" ли е?