Утре досието ми в Букорещ има рожден ден и става на 1 месец. От почти толкова време се опитвам да си видя он-лайн статуса. Избирам "immigration".. "File No." . Vuvejdam po primera B12121212 номер, фамилно име, тата на раждане, и страна ... и все едно .. "We were not able to identify you using the information you provided. "
Въпросът ми е нормално ли е това да нямам он-лайн статус толкова време или да звъня в букорещ да питам дали не са ме забравили !?
Ние изпратихме документите на 28.01.04г.,на 07.02.04 получихме бар кодовете .До 12.03.04 като си проверявахме статуса ни се появяваше същото съобщение като при теб.Чак на 14..3.04 прочетохме ,че на 12.03.04 са започнали да разглеждат документите.Но още не сме получили медицинските Така,че не се притеснявай ! Успех ! Иво
Този статус няма никакво значение, Не си губете времето да го следите, излишно е и не показва нищо. Освен това изобщо не е актуален, сменят го много по-късно от действията по досието.
i spored men niama znachenie,nie vse kato si go proveriavahem vsedavashe ,che takova dossier ne syshtestvo,a go pravahme tochno po nahcina po koito poznati si vijdaha tehnia status,taka che spoko neshtata si vyrviat.