интервю с имигрешъна при кацане на летището

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Nadi a

Мнение от Nadi a »

miko написа:
Herisson написа:Haс никой не ни снима, нито ни искаха снимки, но падна голямо ровене из багажа. Взеха ни всички местни продукти, усещането е ужасно така, че по-добре не носете такива неща. :rotaeye: :lol:
Ами четете - месо в Канада не се носи. Никакви хранителни продукти.
Пък и за какво ви е. Кеф ви хубава луканка под път и над път, а не като в БГ -мокра и не се знае от какво животно е месото.
Ама то за месо ли ставало въпрос :lol: ?
Пробвах да разгадая "местни", идва от "място", ама дали някъде в България или в Канада? :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ако искаш да прегърнеш света - купи си глобус!
ivonasi
Обратна връзка:

Мнение от ivonasi »

както обещах ви пиша за минаването ни през имигрейшъна:
Поискаха ни паспортите, Conformation of PR и декларацията от митницата, която попълнихме още в самолета. Хората си попълниха каквото рябва, като ни попитаха с колко пари разполагаме, смятаме ли да внасяме по-късно още багаж, с колко багаж пристигаме, разпитаха ни за деца и имаме ли деца, които не са с нас, дали ще оставаме във града или само кацаме тук, имаме ли адрес и на кого е адреса. Попитаха ме какво съм работил преди това и дали възнамерявам да работя същото и в Канада. Разписахме се където ни показаха и ни пожелаха "ДОБРЕ ДОШЛИ В КАНАДА". От там ни поеха от CANN (а не CNAA). Енда изключително любезна и искрено радваща се на детето ни служителка внимателно ни обясни къде каква помощ можем да получим и как да постъпим след това. Поканиха ни да си вземем багажа и от там в митницата. Там съвсем неочаквано проверката беше следната - дадохме декларацията, която попълмихме в самолета и която преди това ни бяхха върнали и ни пожелаха Добре дошли. И това беше....... :)
Всичко мина добре на летището. Нямахме никакви проблеми. Не са ни снимали, нито са ни ровили из багажа.....Това е.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Последно промяна от ivonasi на Пон Мар 10, 2008 11:20 pm, променено общо 1 път.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ivonasi написа:... и ни пожелаха "ДОБРЕ ДОШЛИ В КАНАДА". От там ни поеха CNAA.
bre, а какво е това CNAA?!?!?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
totev

Мнение от totev »

sasho71 написа:
Canadian National Alcohol Association- най вероятно стари приятели за да се оползотвори бутилка ракия в задушена обстановка и размисли за бъдещето..аз бях посрещнат от кебекския бранч на организацията :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

...мразя мастика без айрян...
ivonasi
Обратна връзка:

Мнение от ivonasi »

sasho71 написа:
Карай да върви!!!!! :) Извинявам се за грешката..... :( CANN - Community Airport Newcomers Network или нещо такова..... А това със старите приятели щешеда е добре, защото тази ракия която донесох, номога да я изпия поне година и половина още..... :) То не са бидони, то не са туби :) :) :) :) :)
Гешката беше моя........... :oops:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Публикувай отговор