Въпрос за професия

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
maik_m
Обратна връзка:

Въпрос за професия

Мнение от maik_m »

Здравейте, имам един въпрос, на който се надявам някой да ми даде информация.
Завършил съм в Технически Колеж "Джон Атанасов" - филиал на Технически университет - София в Пловдив. Но тъй като това беше колеж е само 3 години на обучение и се взима диплома за специалист.
Въпроса ми е следния:
Попълвам аз онлайн формата за да видя дали изобщо имам шанс за емиграция, и като стигна до професия, като сметна колко години съм учил ми се събират 14 години. Но според системата в Канада на 14 години отговарят 1 година в университет или колеж. Някои може ли да ми каже моята специалност как се води в канада?
Благодаря предварително

Забравих да кажа че специалноста ми е "Компютърни системи и технологии". Така поне се води в България

POSTREACT(ions) SUMMARY

Последно промяна от maik_m на Чет Апр 08, 2004 9:39 am, променено общо 1 път.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Spored men si v tazi grafa:

Post-secondary diploma including 3 years of full-time studies (diploma obtained upon completion of 14 years of study) (kakto pishe v http://206.162.174.213/dpi/index.jsp?languageCode=en)

POSTREACT(ions) SUMMARY

maik_m
Обратна връзка:

Мнение от maik_m »

ако спадам към Post-secondary diploma including 3 years of full-time studies (diploma obtained upon completion of 14 years of study) тогава на List of occupations in demand какво да избера? Нищо не подхожда на годините които съм учил.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заключено