Въпрос за кола

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
polo26

Въпрос за кола

Мнение от polo26 »

Така, моля препоръчайте кола.
Изисквания :
След 2001.
Макс. цена преди таксите 9 000 долара.
Цената е съобразена с това.че ще е от дилър.
Трябва на задната седалка да се събират 2 детски седалки и среден човек - то това май е проблемът де.
Да е хубава :D :D :D

Мерси за идеите предварително.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Шевролет ОПТРА 2.0 4 цилиндьра 2006 или 2007 5000,6000 долара

POSTREACT(ions) SUMMARY

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
speedy

Re: Въпрос за кола

Мнение от speedy »

polo26 написа: Трябва на задната седалка да се събират 2 детски седалки и среден човек
Миниван

POSTREACT(ions) SUMMARY

За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

myhata II написа:Шевролет ОПТРА 2.0 4 цилиндьра 2006 или 2007 5000,6000 долара
Събиращ отзад 2 детски седалки + човек, а? :wink: В Оптрата малко трудно. :wink:

Пич - отговорът на този въпрос е абсолютно един - ван с 3 реда седалки. В моя случай например са 6 единични.

POSTREACT(ions) SUMMARY

polo26

Мнение от polo26 »

ablood написа:
myhata II написа:Шевролет ОПТРА 2.0 4 цилиндьра 2006 или 2007 5000,6000 долара
Събиращ отзад 2 детски седалки + човек, а? :wink: В Оптрата малко трудно. :wink:

Пич - отговорът на този въпрос е абсолютно един - ван с 3 реда седалки. В моя случай например са 6 единични.
Мерси за отговора. Честно казано на мене ми се щеше да са всичко на един ред по ред причини,но изглежда няма шанс. Иначе предложение за конкретен модел?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Ако си в Монтреал, тука има една фирма с цени и модели:

http://mtlautoprix.com/english/main.asp

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
polo26

Мнение от polo26 »

Oppps, sorry.
Забравих - във Ванкувър съм. Ако има значение за изборът на кола по тези изисквания де.
Мерси за линка.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Slick

Мнение от Slick »

потърси си един ван - Шевролет или Додж Караван. За 9К може да се купи нещо доста прилично. Огледай Кия Седона също - добри отзиви има за тях.
Ако взимаш Додж - задължително смени маслото на ск кутия (авт.)

Ако малко разбираш от коли - купи си я от частно лице. Дори и да не разбираш - спри се на модел и иди до някой дилър - там ще може да покараш същата и да си направиш сравнение.

Единствен минус на вановете - по-трудното обслужване - (пример - смяна на свещи на V6 ). Инак - си е удобен - носи много багаж и винаги има място.
Попрочети в нета за отзиви за съответния модел.
Ппитай ако ти трябва нещо.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
teomat.com
Обратна връзка:

Мнение от teomat.com »

Тойота, Еко или Ярис, 1.6, гори 5 извънградско, 7 градско, здрава с евтини части които се правят в Канада. Немските марки се правят в Мексико, а американски няма как да ти препоръчам, примерно форд в Европа няма нищо общо с този тук.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Slick написа:Единствен минус на вановете - по-трудното обслужване - (пример - смяна на свещи на V6 ). Инак - си е удобен - носи много багаж и винаги има място.
Ще си позволя да не се съглася. Наистина навремето имах един ван Шевролет Лумина с нелепо смешен капак и ограничен достъп до двигателя, но при по-съвременните модели вече не е така.
Недостатък на вановете - екстремното влизане в завой с висока скорост е свързано със сериозно люшване, последвано от... oops :?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Странджата

Мнение от Странджата »

Марта , какъв Ярис , човека две столчета ще слага :shock:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
teomat.com
Обратна връзка:

Мнение от teomat.com »

Странджата написа:Марта , какъв Ярис , човека две столчета ще слага :shock:
Е две столчета де, не говорим за кресла :lol:
моята приятелка си ги вози двете деца в Еко и посредата остава място да седне още един с прилично тегло.

POSTREACT(ions) SUMMARY

polo26

Мнение от polo26 »

Добре де, а един Шевролет Трейлблейзър или подобна машина няма ли да свърши работа ?Имам предвид,че джип с подобни размери за тези апри 2001 - 2002 може да се намери. Май е по устойчив от ван и пак има място ?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Съгласен съм. Не по-лош вариант е. 7-местен, с колелета и окачване подходящи за Монреалските дупки. Лошото е, че става дума за доста по-висока цена. Ако става дума за фиксиран бюджет, то минаването от ван към SUV ще е за сметка на годината, състоянието или нещо друго.
Няма идеално щастие. И аз бих карал Ford Flex, ама се търкалям с прост Караван :?

POSTREACT(ions) SUMMARY

polo26

Мнение от polo26 »

ablood написа:Съгласен съм. Не по-лош вариант е. 7-местен, с колелета и окачване подходящи за Монреалските дупки. Лошото е, че става дума за доста по-висока цена. Ако става дума за фиксиран бюджет, то минаването от ван към SUV ще е за сметка на годината, състоянието или нещо друго.
Няма идеално щастие. И аз бих карал Ford Flex, ама се търкалям с прост Караван :?
Еми не знам наистина.Това,което гледах,проблем може да е в годината,иначе Киа Спортаж 2001 - 6 500 долара,Шевролер Екуинокс 2005 - 8 500 долара, Додж Дуранго- 2001 - 6 500 долара,Шевролет Тракер 2003 - no accidents - 8 000,Mazda Tribute 2001 - 7 000, daze Mercedes Benz ML 320 2001 - 10 000.Това намерих на пръв поглед като оферти.Мисля,че не са много по скъпи от вановете.Ама аз не разбирам де...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Публикувай отговор