нови промени
нови промени
Според вас има ли някакви промени това са някакви нови точки от 01.05.09 и разликата според мен като гледам е само накрая в точките няма както преди мин.57 точки от 1 до 6 въпрос а направо вече са мин.60т до 10въпрос .Ако някой открие други разлики нека пише или дали наистина е така както аз си мисля за крайния резултат.И ако е така това дали се отнася за нас които сме сега на интервю.
никога не се отказваме
нови промени
никога не се отказваме
Koя промяна визираш?Май няма такава,а просто са актуализирали таблицата с дата 01.05.09 /поне така изглежда/
В този контекст да питам миналите преди нас,без роднини в Квебек,колко точки дават по фактор адаптивност?Примерно +5 и нагоре или...
В този контекст да питам миналите преди нас,без роднини в Квебек,колко точки дават по фактор адаптивност?Примерно +5 и нагоре или...
Подадени документи 29.08.2008
Accuse de recеption 04.09.2008
Entervue de selection 12.06.2009 09:00-неуспешно
Accuse de recеption 04.09.2008
Entervue de selection 12.06.2009 09:00-неуспешно
-
thehellgirl
-
Fireman
На интервюто не ти казват колко точки взимаш! Казват ти, че ти дават сертификата и това ти е напълно достатъчно.
Нали за това си там!!!
Ако за съжаление, не ти дадат сертификат, тогава получаваш писмо, в което е обяснено за кое колко точки си получил.
Много хора без роднини са получили точки за адаптация, така че не се притеснявайте. Пригответе се с информация за приятелите, които имате там!!!
Успех, ще се справите!
Ако за съжаление, не ти дадат сертификат, тогава получаваш писмо, в което е обяснено за кое колко точки си получил.
Много хора без роднини са получили точки за адаптация, така че не се притеснявайте. Пригответе се с информация за приятелите, които имате там!!!
Успех, ще се справите!