механик спирачки - накладки

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
nikbg

механик спирачки - накладки

Мнение от nikbg »

Здравейте,

Моля за координати на механик, предпочитам българин, става въпрос за смяна на накладки + барабани на Понтиак.

Благодаря.

POSTREACT(ions) SUMMARY

На моменти историята ни показва, че нищо не сме научили от нея... Защо ли? Защото единственото робство е доброволното робство...
Аватар
nikbg

Re: механик спирачки - накладки

Мнение от nikbg »

За района на Монреал.

POSTREACT(ions) SUMMARY

На моменти историята ни показва, че нищо не сме научили от нея... Защо ли? Защото единственото робство е доброволното робство...
Аватар
Ascao

Мнение от Ascao »

Аз ти препоръчвам:

Гараж Булфорс

POSTREACT(ions) SUMMARY

S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
OTB0pk0T0
Обратна връзка:

Мнение от OTB0pk0T0 »

Присъединявам се към Ascao - Гараж Булфорс, в Лашин, точно до 20-ката на сервизния път са, Иво и Ваньо, тел. 5143663175, 5147736605 - майстори са, не работят скъпо, и ако има начин да "побългарят" нещо в добрия смисъл на думата, т.е. да го направят по-простичко с по-малко пари без да се отрази това на качеството, винаги са готови да помогнат.Е, има и малка скобка - понякога се налага да почакаш малко повечко от предвиденото, така че хубаво е да имаш време когато мислиш да ходиш при тях или да им кажеш предварително че бързаш.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
Nick(olov)

Мнение от Nick(olov) »

От скоро и аз съм при тях и съм много доволен.За тях разбрах от форума.Препоръчвам ви ги,пичове са :y: .Преди това имах проблеми с други "майстори"сънародници

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
alfaM

Мнение от alfaM »

POSTREACT(ions) SUMMARY

bai_ganiu

Мнение от bai_ganiu »

Днес реших да се възползвам от обявата и въртях 1 час от 09.00 до 10.00 часа на посочения телефон и нищо... даже и секретар няма. Незнам какъв е проблема, ако някой има идея да свирка...?!
ГАРАЖ БУЛФОРС
Имаме удоволствието да уведомим всички наши настоящи и бъдещи клиенти че вече сме със ново работно време
от понеделник до петък от 9,00 до 17,00
събота и неделя от 10,00 до 17,00
За българи имаме специални цени и отстъпки,така че звънете не ни жалете тел .514 366 3175
И да знаете вече можете да смените вашите зимни гуми със летни .При нас цената е 30.00 $ за четири гуми -смяна,баланс и поставяне за 13,14 и 15 цолови стоманени джанти.
Смяна на масло и филтър от 30.00$.Ако вие предпочитате можете да си купите масло и филтър тогава смяната е само 10.00$
Извършваме също така и всякакви ремонти така че за допълнителна информация просто звъннете на горния телефон или елате на адрес:
925 i rue Pacific
Lachine H8S2R1
Това е от нас за сега и честита пролет на всички

POSTREACT(ions) SUMMARY

jimtoni

Мнение от jimtoni »

Здравейте, аз ползван услугите на един други българин ,Димитър Чакъров в Шатоге, доволен съм от него а и други българи също знам че много ползват услугите му и не е скъпчия са сънародници, тел. 514 867 6860, гараж 450 699 9040.

POSTREACT(ions) SUMMARY

A. Todorov
Публикувай отговор