professeurs dans les colleges

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Nikita

professeurs dans les colleges

Мнение от Nikita »

Sled sre6ta sas savetnik ot U de Mtl,mi obiasniha,4e s Bg maitrise,6te mi priznaiat bac. i tova e dostata4no da tarsia rabota kato prepodavatel v kolej,bez da e neobhodimo permis d'enseigner.
Niakoi da poznava Bg daskal zapo4nal rabota v Mtl-college?Az li4no se samniavam, 4e tova na praktika e vazmojno,nezavisimo ot nivoto na frenskia.
Za poreden pat se ubedih,4e tezi savetnitsi i sotsialni rabotnitsi samo ot4itat deinost i vaob6te ne gi e enia,4e infoto im niama ni6to ob6to s realnia jivot.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

Spored men vlez v www.emploiquebec.net i spored tova za kakuv prepodavatel si se orientiral vij kakvi sa suotvetnite iziskvania.
Ako ste se prepodava dadena tehnicheska disciplina naprimer triabva da si zavurshil suotvetnata disciplina.
A stom ti kazvat che tova koeto ste ti priravniat e dostatychno - dejstvaj.
No pak v tozi site ste razberesh kakvi sa istinskite iziskvania za vsiaka profesia.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
Nikita

Мнение от Nikita »

Blagodaria za otgovora.Tozi sait mi e dobre poznat,tai kato go razglejdam vseki den.
Vaprosat e v tova,4e spored tiahnite normativi,s Bg priravnena diploma na teoria triabva da moje6 da prepodava6 vednaga v kolej/estesstveno s idealen frenski/,no nadali niakoi 6ef bi nael slujitel s Bg diploma i Bg staj.

POSTREACT(ions) SUMMARY

survivor

Мнение от survivor »

Чувала съм за един такъв случай. Ако не опиташ няма как да разбереш.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заключено