Още един кандидат Квебекяр

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
martatabs
Модератор

Re: Още един кандидат Квебекяр

Мнение от martatabs »

electrified написа:в секцията Domaine de formation не разбрах за какво дават точки - ако дипломата ти е призната в Квебек ли?
Не си разбрал най важното. Това е "Област на образование", според образованието (завършено) ти имаш възможност да си прибавиш към горните ти сметки още от 2 до 16 точки за теб, и от 1 до 4 за придружаващ. За чуждестранни дипломи се гледа лявата колонка, то си пише Foreign Degrees/Diplômes étrangers.
electrified написа:И това Seuil éliminatoire : 2 points au critère Niveau de Scolarité, нещо не го разбрах. Дават ти две допълнителни точки за какво?
Seuil éliminatoire-Праг на елиминиране, тоест, ако точките ти за ниво на образование са по-малко от 2 те елиминират.
electrified написа:OFFRE D’EMPLOI VALIDÉE - Има ли някой във форума дето да е имал точки от тази секция?
Имаш ли валидна работа от работодател във, и извън района на Монреал? Ако имаш, си получаваш посочените точки 6/10, ако не тази графа я подминаваш.
electrified написа:За тая адаптивност те оценява изпитващия, нали?
Правилно!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
electrified

Мнение от electrified »

pavelyankov, martatabs Благодаря за помощта. Просто правя Premier mots en francais, а тоя гугъл преводач колкото и да върши чудесна работа в повечето случай, толкова и може да те забие в съвсем друга посока.

Абе и аз мислех да си сложа 5-ца на английския, че както казваше мойта учителка "Никой не знае езика перфектно".

POSTREACT(ions) SUMMARY

Никога няма да ни стигат парите, да сме достатъчно умни и да имаме достатъчно памет в цифровия фотоапарат.

http://immigration2quebec.blogspot.com
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

electrified, инсталирай си клавиатура на френски. Мисля, че ще ти е от полза.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Аватар
electrified

Мнение от electrified »

pavelyankov написа:electrified, инсталирай си клавиатура на френски. Мисля, че ще ти е от полза.

Хахаха още вчера го направих :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Никога няма да ни стигат парите, да сме достатъчно умни и да имаме достатъчно памет в цифровия фотоапарат.

dimivet

Мнение от dimivet »

Имам един въпрос не знам дали му е тук мястото но ще го задам пък каквото ще да става.
Някой от форума зпознат ли е как стоят нещата с кандидатстване във Канадската армия.Има ли някакъв шанс за реализация там.
Ако някой има някаква представа моля да пише ще съм много благодарем.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Koko

Мнение от Koko »

dimivet написа:Имам един въпрос не знам дали му е тук мястото но ще го задам пък каквото ще да става.
Някой от форума зпознат ли е как стоят нещата с кандидатстване във Канадската армия.Има ли някакъв шанс за реализация там.
Ако някой има някаква представа моля да пише ще съм много благодарем.
За да кандидатстваш за работа в канадската армия има изискване да си канадски гражданин, но най-добре прегледай внимателно този уебсайт.

http://www.forces.ca/en/home/"

POSTREACT(ions) SUMMARY

Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
electrified

Мнение от electrified »

pavelyankov написа:electrified, За последните 5 г имаш ли 48 месеца стаж по трудова книжка ?!
За последните 5 години имам 48+месеца трудов стаж, но с прекъсване - това брои ли се? реално за 2007 имам 8 месеца стаж след това 1 месец на друго място след това 6 месеца стоях без работа и от март 2008 до сега си работя. В смисъл да чакам ли до март 2012 за да хвана максимума от стаж?
и друго ме интересува за стажа, повечето фирми ти го вписват в книжката като имаш или някаква промяна в длъжността, или промяна в заплатата или като напускаш. Та въпроса ми е трябва ли да карам работодателя да ми впише стажа ТОЧНО преди да пратя копието от трудовата книжка във Виена?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Публикувай отговор