Катуница

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Катуница

Мнение от Bistra »

angelheart написа:
Bistra написа: Ти май не си много литературен тип? Те всички бунтари са така, май, май. :D
Ццц, срам ти! Що заборави Ботйова? Ама пък той с ванилените истории не се връзва хич, та донякъде мога да те разбера :geek:
Не съм бе. Точно той е доказателството, че от поет бунтар не става! :)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

martatabs написа:Най-лошото е че загиват невинни жертви.
Единият се е гътнал от естествена смърт, а прегазеното българче май далеч, не е толкова невинно, колкото го изкарват. Момчето си е въобразявало, че циганските мутри са по-предпазливи и смирени от българските и няма да посегнат на бяло момче, ако ги предизвика.

Да, ама не. Мутрата си е мутра.

Особено ми е интересно как бусът с убийците е с рев влетял в улицата, точно в момента, в който набелязаната жертва (не сляпа и глуха) небрежно си е пресичала улицата.

Сега някой зевзек да не вземе да ми скочи, че оправдавам някого!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Аблоод ти на чия страна си ,на манговците,на българите или на турците ? 8)

POSTREACT(ions) SUMMARY

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

На страната на горките българи, които ще останат в Катуница в смъртен конфликт с непрекъснато множащите се цигани.

Скинарите, агиткаджиите и другите прелитащи ще си разтоварят агресията върху циганите и после ще оставят кротките селяни да берат ядове.

Или мислиш, че "смирените" цигани ще подвият дългосрочно опашка? ;)

POSTREACT(ions) SUMMARY

vaniliq
Изгонен от форума

Мнение от vaniliq »

Единият се е гътнал от естествена смърт, а прегазеното българче май далеч, не е толкова невинно, колкото го изкарват. Момчето си е въобразявало, че циганските мутри са по-предпазливи и смирени от българските и няма да посегнат на бяло момче, ако ги предизвика
Super. Всеки който не се насира от страх пред мутрите и има малко смелост, предлагам да бъде премазван. За назидание и поучение. Интересно какво разбираш под "предизвика"? Сигурно е подкарало новия си мерцедес подарен му от баща му автотенекеджия, избило е охраната на фамилията Рашкови и е започнало да ги обижда на етническа основа. Ааааа да да да сурно точно така е станало. Че и кучето си е разхождало в същото време. Ей на тва му се вика 2 в едно.

POSTREACT(ions) SUMMARY

27.02.09 DSC
07.03.09 accuse
05.10.09 получена покана
02.12.09 13:30ч интервю-Успешно
25.01.10 док. към Бурурещ
22.02.10 Баркодове
15.03.10 Медицински ф-ри
23.03.10 Медицински 13.04 втори мед. 10.05 ОК
09.06.10 Покани за визи
02.07.10 ВИЗИ
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Какво значение има кой кого е предизвикал, важното е че никой не вижда по далече от расисткия си навирен нос, а Доган ще бере плодовете от хорската простотия - и циганска и българска, как им го навря на всички български партии - един-два самозапалени офиса на ДПС, подстрекателчета каращи тълпите към циганските махали и врещящи "На сапун", няколко верни журналиста и ето - нито един циганин няма да гласува за БСП тоя път, да ви е честит президента на Доган, късно ли е за документи, може и сам да се кандидатира ]:) ...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Циганите - на Сатурн !
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

vaniliq написа:Super. Всеки който не се насира от страх пред мутрите и има малко смелост, предлагам да бъде премазван. За назидание и поучение.
Хехехе, че от кога не е така в БГ? Хайде отиди в някое селце и си позволи да влезеш в по-остро вербално пререкание е детето на местния феодал. В най-добрият случай ще си заминеш без сериозни фрактури и осакатявания. Ако го случиш крив, пиян, или склонен да доказва нещо пред съселяните си...майка ти ще те прибере в найлонов чувал.

Само, че в случая не говорим за някаква наша, родна, българска мутра, на която сме свикнали да даваме десятък, кръв и уважение, а чужда, циганска мутра. Значи трябва да се вдигнем от всякъде и да покажем на простите им съселяни, че не трябва да се оставят така да ги тъпчат. И после да си отидем и да ги зарежем да берат гайлето.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Гайлето,майлето,Аблоод някаква непрязън усещам към българите нещо а ? 8)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Стефан Цанев
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

Абе само като видиш, че Мухата подкрепя "бунта" и требва да ти е ясно, че целата история смърди на кенеф яко!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Dead Eyes See No Future
grozdan

Мнение от grozdan »

ablood написа:Хехехе, че от кога не е така в БГ? Хайде отиди в някое селце и си позволи да влезеш в по-остро вербално пререкание е детето на местния феодал. В най-добрият случай ще си заминеш без сериозни фрактури и осакатявания. Ако го случиш крив, пиян, или склонен да доказва нещо пред съселяните си...майка ти ще те прибере в найлонов чувал.

Само, че в случая не говорим за някаква наша, родна, българска мутра, на която сме свикнали да даваме десятък, кръв и уважение, а чужда, циганска мутра. Значи трябва да се вдигнем от всякъде и да покажем на простите им съселяни, че не трябва да се оставят така да ги тъпчат. И после да си отидем и да ги зарежем да берат гайлето.
Интересна гледна точка. Не се бях замислял! Браво!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Rall написа:Абе само като видиш, че Мухата подкрепя "бунта" и требва да ти е ясно, че целата история смърди на кенеф яко!
И само като видиш такива като тоя отгоре без мнение,си казваш поредната овца...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Стефан Цанев
IFF

Мнение от IFF »

grozdan написа:
ablood написа:Хехехе, че от кога не е така в БГ? Хайде отиди в някое селце и си позволи да влезеш в по-остро вербално пререкание е детето на местния феодал. В най-добрият случай ще си заминеш без сериозни фрактури и осакатявания. Ако го случиш крив, пиян, или склонен да доказва нещо пред съселяните си...майка ти ще те прибере в найлонов чувал.

Интересна гледна точка. Не се бях замислял! Браво!
Всъщност, съселяните на Кирчо се вдигнаха първи да го трепат, гражданята пристигнаха после.

POSTREACT(ions) SUMMARY

budtel

Мнение от budtel »

На този клип се виждат съвсем нормални и културни млади българи, които искат да живеят нормално.
http://www.skat.bg/news.php?action=7&newsID=14497"

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Аблоод ти на чия страна си ,на манговците,на българите или на турците ? 8)
Aбре, Пиле златно и виден производител на запазена марка сапун "Манго-Джери", я виж горния репортаж (постнат от колегата -телекомуникационна компания) и ми кажи: Как така колегите с белезниците ги пазели?
Аз доколкото знам повечето минаваха школата на нали знаеш кои коучове (Русия са сила)?
Е, как стана така? Уж, там не се церемоняли с циганта (преразказ на ципокрил цитат от друга тема), а у нашенско ги покровителствуват?
Пак ни правят на овсе преди изборите, ама нейсе! Само ви се чудя за какво хвърляте толкова енергия да ги обсъждате?...Втора тема тип : Дзверский килинг. ;)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
crusader

Мнение от crusader »

Bistra написа:..Втора тема тип : Дзверский килинг. ;)
Next in the row Дзверский килинг. :rofl:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Публикувай отговор