Поводи за национална гордост

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
Аватар
mufc

Re: Поводи за национална гордост

Мнение от mufc »

Пак ли американците са виновни budtel? :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Manchester United Football Club
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

budtel написа:Нека си спомним, че валутата, която обезцени лева беше американския долар.
Аха, доларът бил виновен. Той бил взел спестяванията на хората.

Конспирациите са забавна работа, но историята беше много по-проста. Времена на бурни промени, управляващите и мутрите драпаха да докопат колкото се повече на момента, без да мислят за бъдещето. Капитализъм без капитали. Икономиката се скапа и държавата започна да печата кинти за да се разплаща с длъжниците. Който очакваше левове, получаваше хартийки. Като страничен ефект кредиторите изгоряха за сметка на длъжниците.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
budtel

Мнение от budtel »

Ablood, оставям на Koko да ти обясни професионално как е станало.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Koko

Мнение от Koko »

ablood написа:
budtel написа:Нека си спомним, че валутата, която обезцени лева беше американския долар.
Аха, доларът бил виновен. Той бил взел спестяванията на хората.

Конспирациите са забавна работа, но историята беше много по-проста. Времена на бурни промени, управляващите и мутрите драпаха да докопат колкото се повече на момента, без да мислят за бъдещето. Капитализъм без капитали. Икономиката се скапа и държавата започна да печата кинти за да се разплаща с длъжниците. Който очакваше левове, получаваше хартийки. Като страничен ефект кредиторите изгоряха за сметка на длъжниците.
Мисля че Аблъд го е обяснил добре, макар и в няколко изречения само, а от Будител смислен отговор така или иначе няма да има.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
budtel

Мнение от budtel »

Интересно ми какво мисли Ablood за гръцката криза. :rofl:

POSTREACT(ions) SUMMARY

IFF

Мнение от IFF »

budtel написа:Интересно ми какво мисли Ablood за гръцката криза. :rofl:
Без да се заяждам ще ти обясня къде ти е проблема, а ще ти обясня, щото виждам че не се заяждаш за спорта, а наистина се интересуваш какво се случва. Значи, ти специално, почваш от убеждения и нагласяш в последствие(неумишлено) фактите, така че да ти паснат на теорията. Правилният подход е да да разсъждаваш относно фактите и да си променяш ако се наложи гледната точка. Няма меродавна истина, живота е пълен с обрати. Макар че вече е толкова трудно да се отсее истината от дезинформацията, при това огромно количество информация...

POSTREACT(ions) SUMMARY

budtel

Мнение от budtel »

И какви са фактите?
Целта ми не е да си налагам теориите. Може би е добре да има дискусия. Всеки да си каже мнението, но то да е логически издържано, да има някакъв доказателствен материал, да е правдоподобно. Ако някъде логиката се къса, това показва, че нещата не са много вярни. Ето така може да се отсее истината от лавината информация която ни залива.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Хм. Логически издържано, подкрепено с доказателствен материал, правдоподобно...

Я пак виж дет' съм та цитирал по нагоре, колко е издържано твоето!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Koko

Мнение от Koko »

ablood написа:Хм. Логически издържано, подкрепено с доказателствен материал, правдоподобно...

Я пак виж дет' съм та цитирал по нагоре, колко е издържано твоето!
Логиката е желязна и няма как да бъде оборена - за всичко случващо се в България са виновни външните сили.

Доказателственият материал - са статиите публикувани в печатното издание на Атака.

Какво повече от това ? :swear:

POSTREACT(ions) SUMMARY

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
budtel

Мнение от budtel »

Това, че съм пуснал 2-3 статии на вестник Атака, не значи нищо. Пускал съм и много други статии от различни източници.
Не съм атакист и не подкрепям партия Атака. Много са крайни, а с крайности нищо не се постига. Волен Сидеров не е сериозен политик. Нестабилен е емоцинално. Не мога да се възхищавам на такъв политик.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
mufc

Мнение от mufc »

budtel,
защо не емигрира в Русия?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Manchester United Football Club
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

budtel написа:Това, че съм пуснал 2-3 статии на вестник Атака, не значи нищо.
Да бе, хич!
Нищо не значело. ;)

Сещам се за вица: "Аз, гей? Неее. Абсолютно не!
Но веднъж оправих един, често оправян гейове, та от него знам какво е гей"

POSTREACT(ions) SUMMARY

budtel

Мнение от budtel »

Това, че няма дискусия по поставените от мен проблеми означава, че съм прав.
Защо не емигрирах в Русия. Много просто - емигрирах в Квебек. А Квебек не е САЩ, както вече висах някъде. Тук се говори френски и франкофонията се утвърждава все по-силно.
Да признавам - поддържам нациналната идея. Но нацоналната идея не е расизъм, не нацизъм или фашизъм. Нацоналната идея не е Атака, не е Русия.
А тези които вярват в глобализма и неолиберализма просто са се заблудили много (тук имам предвид и ablood с неговите гейове ;) ).

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Koko

Мнение от Koko »

budtel написа:Това, че няма дискусия по поставените от мен проблеми означава, че съм прав.
....
В грешка си - дискусия имаше и ти загуби спора, или казано по друг начин - не успя да убедиш никого в правотата си.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Странджата

Мнение от Странджата »

budtel написа:Това, че няма дискусия по поставените от мен проблеми означава, че съм прав.
Защо не емигрирах в Русия. Много просто - емигрирах в Квебек. А Квебек не е САЩ, както вече висах някъде. Тук се говори френски и франкофонията се утвърждава все по-силно.
Да признавам - поддържам нациналната идея. Но нацоналната идея не е расизъм, не нацизъм или фашизъм. Нацоналната идея не е Атака, не е Русия.
А тези които вярват в глобализма и неолиберализма просто са се заблудили много (тук имам предвид и ablood с неговите гейове ;) ).
Другаря май и сепаратист си пада!Дискусия с бетонена глава се отказах да водя когато се изгаври с хилядите заболели и починали вследствие на престъпнто мълчание за Чернобил,червен демагог!А ,сепаратизма ще успее,когато се присади ален мак на канадски клен или по нашенски-като цъфнат налъмите!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Публикувай отговор