Кой какво ползва за разговори до БГ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
balbi

Re: Кой какво ползва за разговори до БГ?

Мнение от balbi »

petiov написа:Интересуват ме какво използва всеки за връзка с телефон в България.Аз съм ползвал какво ли не досега:
-Voip Buster (ползваш компютъра, а не телефонния апарат и си купуваш предварително кредит)
-Предплатени карти (Си-Си закупени от близкия депаньор)
-Компании за лонг дистанс (първо "Pulse", после "Bluetone")
С последната компания всичко беше наред. Ползваш си телефонния апарат, (а не компа) говориш си колкото искаш и накрая на месеца си плащаш сметката без да ти се завие свят като видиш цифрата.Но решиха без предупреждение и без обяснение да ми вдигнат тарифата двойно, с което ме принудиха да се откажа и от тях.
Така, че споделяйте, коментирайте плюсовете и минусите на вашият начин за връзка с телефон в България!
Само да отбележа, че такава тема може и да е пускана вече, ама аз с тая търсачка нищо не мога да намеря :?:
Имате ЛС!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Chomsky

Мнение от Chomsky »

emimilanova написа:Цените - като набирам, ми изписва 0,01 цента/мин за мен и 0,03 цента/мин
A stiga be! 0.01 c/min - demek za 1c na 100 min.

POSTREACT(ions) SUMMARY

леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
tini

Мнение от tini »

1 евро за 100 мин,но това мисля че излиза ако се свързват 2 телефона чрез програмата.......ако се набира чрез програмата от компютъра към дом.телефон цената е 3 евро цента на минута за този,който набира до БГ!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Изпратени DSC - 15.01.2007 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

http://www.freephoneline.com"
Майките и двете са обзаведени, имат си 514 и 438 номера и си говорим когато ни скимне за 0 пари - първоначална инвестиция около 100$/линия
Имат си адаптер вързан за рутера и аналогови телефони, което си е улеснение, че и на двете не им се отдават високите техногии :)
Другата част от родата имат същите номера, но на писитата и ако случайно им домъчнее за нас, звънкат от там.
Освен това домашния ни телефон е с тях, имаме си войп апликация на мобилните телефони - супер полезно, като си в чужбина.

POSTREACT(ions) SUMMARY

People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
Аватар
petiov
Обратна връзка:

Мнение от petiov »

То и нашите майки хич ги няма с технологиите :lol: и това е една от причините да нямат компютри. Защото ако имаха, щяхме да преглътнем неудобството да ползваме слушалки и микрофон и да говорим за 0 пари по скайп. Това с тези канадски номера ми се струва сложно и излишно, освен ако нещо не ми убягва. Как така само една първоначална инвестиция от 100$, нямат ли някакви такси за обслужване тези номера? Извинявам се за въпросите, ама от сайта не ми стана много ясно!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Последно промяна от petiov на Вто Май 15, 2012 7:50 am, променено общо 1 път.
emimilanova

Мнение от emimilanova »

Chomsky написа:
emimilanova написа:Цените - като набирам, ми изписва 0,01 цента/мин за мен и 0,03 цента/мин
A stiga be! 0.01 c/min - demek za 1c na 100 min.
Грешката е моя :$
0,01 евро/мин и 0,03 евро/мин

POSTREACT(ions) SUMMARY

speedy

Мнение от speedy »

freephoneline наистина няма месечна такса. Тези 100 долара са за VoIP адаптер, към който може да се включи обикновен аналогов телефон. Все пак си трябва работещ Интернет.

POSTREACT(ions) SUMMARY

За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
fandjo
Обратна връзка:

Мнение от fandjo »

Виваком дуо 25 лв. месечна такса и имаш стационарен и мобилен телефон, като на стационарният имаш 3600 минути месечно към група I (фиксирани мрежи в Европа и моб. и фикс. САЩ и Канада) на мобилния имаш в мрежата на оператора нещо 8)

POSTREACT(ions) SUMMARY

“I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.” Albert Einstein
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

POSTREACT(ions) SUMMARY

Pointzero

Мнение от Pointzero »

emimilanova написа:Ние използваме justvoip.com. ..... и можеш да си навсякъде, стига да има някой да те свърже. Например аз редовно свързвам мъжа ми, който е някъде из града или на работа, с БГ - просто ми казва номера на който се намира в момента и номера с който иска да говори :)
Има и още по-хитър начин (поне в voipstunt.com). Въвеждаш си телефона в профила ти там. После си намираш локалния телефон на фирмата им (аз го имам за Монреал)
И така, където и да си, набирам си от моя телефон тяхната "централа" (един градски разговор) и после си въвеждам номера на дестинацията за разговор.
хитро.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Briana
Обратна връзка:

Мнение от Briana »

http://www.necctelecom.ca/NeccCanada/"
Няма месечни такси. 0.029 за България, за мобилен е по-скъпо.
Може да си ги избереш за лонг-дистанс оператор, или да избираш номер от твоя телефон, и след това набираш всяка страна. Може да поискаш специални промоционални цени за която държава искаш
Никакви оплаквания от години

POSTREACT(ions) SUMMARY

mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

Незнам дали е изгодно, но ние ползваме следното.

На глобул нали има групи потребители с които говориш на по тънка тарифа. Та майка ми и брат ми ме добавиха в групата си. Цената мисля беше 10 лв за 1000 мин., но не съм сигурен. Ако искам да се чуя с някой просто пращам смс и ми се обаждат. За мен и за моите хора е по-удобно, просто защото не е нужно да седя у нас за да се обаждам (те също). С приятелите си говорим по скайп, който го имам дори на айфона.

POSTREACT(ions) SUMMARY

canadacallcards.ca

Мнение от canadacallcards.ca »

Ниски цени и перфектно качество на разговори до България. Мобилни разговори от 0.11 CAD и фиксирани разговори от 0.03 CAD https://canadacallcards.ca/Call/Bulgaria"
Само сега от 10 % до 20 % намаление на картите за разговори https://canadacallcards.ca/Cards"

POSTREACT(ions) SUMMARY

pumpy

Мнение от pumpy »

canadacallcards.ca написа:Ниски цени и перфектно качество на разговори до България. Мобилни разговори от 0.11 CAD и фиксирани разговори от 0.03 CAD https://canadacallcards.ca/Call/Bulgaria"
Само сега от 10 % до 20 % намаление на картите за разговори https://canadacallcards.ca/Cards"
Това не е истина:

- Maintenance fee - 0.50 weekly
- Minute Rounding - 3 minutes

Внимавайте кое карта избирате.....

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
sourisGBG

Мнение от sourisGBG »

Аз ползвам Nettalk.com
http://www.nettalk.com/en/duo"
Струва $60 - $30 за устройството - другите такса за 1 година
Получаваш безплатни разговори до Канада и САЩ
Купувате им на двете майки/баби в БГ, получават Канадски номер и ги избирате или те Вас целогодишно. Пък могат да звънат и другаде, та даже и помежду си. Обаче тази кутийка трябва да се закачи освен за конвенционален телефон, така и към нета.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Документи до Виена - 22.03.2010
Accusé de réception - 04.01.2011
Интервю - 02.03.2011
DRP-Букурещ-02.04.2011
Баркодове - 27.05.2011
Получени мед. формуляри - 09.09.2011
Покани - 27.01.2012
Визи - 01.03.2012
Полет - 9 юни 2012
Пристигане в Gatineau
Публикувай отговор