Защо напускам България

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Re: Защо напускам България

Мнение от myhata II »

domino написа:Абе знам си аз кой ще отговори най-точно на въпроса!
newcomer написа:ми той мухата отговори.за седем осем месеца в канада след като и се е наложило да смени писалката с парцала и метлата осъзнаването бързо е дошло.то за да се усетиш накъде духа вятъра не са ти нужни 8 години.а със социала в торонто двамата с мъжа си не могат и наема да си платят.той е за подпомагане,не стига за оцеляване
Както се казва: "Не е нужно да изпиеш цялото море за да разбереш, че водата е солена!" Явно момата бързо се е ориентирала т.е. това, че се е върнала бързо вероятно е неин "+" а не " - ".
не разбирам къде те сърби чепика, а дали е чепика ....?

POSTREACT(ions) SUMMARY

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
newcomer

Мнение от newcomer »

domino написа:Абе знам си аз кой ще отговори най-точно на въпроса! (не става въпрос за вадене на "кирливи ризи" !)
newcomer написа:ми той мухата отговори.за седем осем месеца в канада след като и се е наложило да смени писалката с парцала и метлата осъзнаването бързо е дошло.то за да се усетиш накъде духа вятъра не са ти нужни 8 години.а със социала в торонто двамата с мъжа си не могат и наема да си платят.той е за подпомагане,не стига за оцеляване
Както се казва: "Не е нужно да изпиеш цялото море за да разбереш, че водата е солена!" Явно момата бързо се е ориентирала т.е. това, че се е върнала бързо вероятно е неин "+" а не " - ".

то да беше само тя.колко още като нея минаха и заминаха.имаше даже и по тежки случаи като заболекаря ;госпожа аспарухова; и канука от отава дето като кълняха българия и като кацнаха в канада си скъсаха българските паспорти.
и след няколко месеца или години им се наложи да ги лепят за да могат да минат пас контрола на трюдо,единия на път за българия другия за испания :lol:
бе цирка е пълен,тия дето най много кълняха българия най много се усраха на канатска територия :rofl:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Канука даже и интервюта по канадските радиа даваше, и тук постоянните клакьори тогава му пляскаха и мигаха на парцали колко много бил постигнал в Канада....
Смях :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Стефан Цанев
newcomer

Мнение от newcomer »

myhata II написа:Канука даже и интервюта по канадските радиа даваше, и тук постоянните клакьори тогава му пляскаха и мигаха на парцали колко много бил постигнал в Канада....
Смях :D
ама като взе дипломата от отавския университет по история на нова франция на прибежки и препълзявания се изнесе към лондон.и след като и там не го върза акустира в мадрд.
към настоящия момент няма актуална информация къде е.
може и на варненското езеро за риба да клечи в момента

POSTREACT(ions) SUMMARY

Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

Аватар
domino

Мнение от domino »

myhata II написа:
...
Сори Муха! Май ти изтълкува едно мое изречение в смисъл, който аз не съм имал намерение да влагам. Просто ти и Батката имате по-различен и оригинален поглед върху Канада, който аз много уважавам. Това му е кофтито на писменото общуване - пълно е с недоразумения!

POSTREACT(ions) SUMMARY

”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

domino написа:
myhata II написа:
...
Сори Муха! Май ти изтълкува едно мое изречение в смисъл, който аз не съм имал намерение да влагам. Просто ти и Батката имате по-различен и оригинален поглед върху Канада, който аз уважавам. Това му е кофтито на писменото общуване - пълно е с недоразумения.
Сори ако е така !
А не може ли да го наречем така
"реален " поглед върху Канада ? ;)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Стефан Цанев
newcomer

Мнение от newcomer »

myhata II написа:
domino написа:
myhata II написа:
...
Сори Муха! Май ти изтълкува едно мое изречение в смисъл, който аз не съм имал намерение да влагам. Просто ти и Батката имате по-различен и оригинален поглед върху Канада, който аз уважавам. Това му е кофтито на писменото общуване - пълно е с недоразумения.
Сори ако е така !
можем

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

сега ще те ни хвърлят на кучетата... :rofl: :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: А относно колежката Бистра, порови се из форума и ще се светнеш относно процеса на нейната имиграция ;)
Ааааа моля, моля! Моите гащи, пардон ризи са изпрани с препарат и омекотител. Няма да се излагаме сега, ся! :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
myhata II написа: А относно колежката Бистра, порови се из форума и ще се светнеш относно процеса на нейната имиграция ;)
Ааааа моля, моля! Моите гащи, пардон ризи са изпрани с препарат и омекотител. Няма да се излагаме сега, ся! :D
виждали сме ги :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
domino

Мнение от domino »

newcomer написа:
myhata II написа:
domino написа:
myhata II написа:
...
Сори ако е така !
можем

Абе то можем ама ся другите ще скочат с "още по-реален" и ще стане тя ... дай да сме малко като политиците! Да го кажем "оригинален", че да не разберат много-много какво имаме предвид. А пък ние ще си го знаем че е "реален". Всъщност аз съм ви скрит фен на вас двамата (и на Ябълката), че почти винаги имате по-различно мнение от другите. Ама това да си остане между нас, че ... не искам ся другите да кажат: "Ама що и на нас не си фен?" И ще трябва да се обяснявам ... а пък аз много мразим да се обяснявам! Ся разбираш ли ме що ви питам вас двамата? Щеше ми се да чуя и Ябълката ама пусто-опустело изгуби се!

P.S. Ей требва и да се бачка, спирам за днес!

POSTREACT(ions) SUMMARY

внук на Леон
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

domino написа: Колежката ( Бистра ) обаче казва, че точно в Канада я осенила музата ... ай ся де! Пак не се връзва! :)
Извинявам се не разбрах!
Какъв социал, бре, домино? Какви 5 лева? Или то за госложата се отнася? :?:
...
Ето, аз дишам (ху-ху-ху)
работя, живея...
и стихове пиша тъй както умея (нощя разбираш ли, Напулеон го раздавам ;) )

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
domino

Мнение от domino »

Bistra написа:
domino написа: Колежката ( Бистра ) обаче казва, че точно в Канада я осенила музата ... ай ся де! Пак не се връзва! :)
Извинявам се не разбрах!
Какъв социал, бре, домино? Какви 5 лева? Или то за госложата се отнася? :?:
...
Ето, аз дишам (ху-ху-ху)
работя, живея...
и стихове пиша тъй както умея (нощя разбираш ли, Напулеон го раздавам ;) )
:) Айде сега пак недоразумения! :) Социала го споменах като пример как би могло да стане в общия случай. Ти ся да не разбра, че съм казал, че ти си била на социал? Сакън! Теб те споменах само като светъл пример как човек като отиде в Канада може да му дойде музата. Нали така писа тука преди няколко мнения?

POSTREACT(ions) SUMMARY

внук на Леон
капитан Немо

Мнение от капитан Немо »

Яна , защо не си признаеш истината , че в България си оставила любовник през 2000 г и в Канада си издържала само няколко месеца поради тази причина. Нищо не спомена за детето - само аз. аз .аз . И като се разведе какво спечели . На този свят е пълно с кукумицини . Ако за емиграция се въведе задължителен психо -тест , много хора , ще си спестят разочарованията.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

капитан Немо написа:Яна , защо не си признаеш истината , че в България си оставила любовник през 2000 г и в Канада си издържала само няколко месеца поради тази причина. Нищо не спомена за детето - само аз. аз .аз . И като се разведе какво спечели . На този свят е пълно с кукумицини . Ако за емиграция се въведе задължителен психо -тест , много хора , ще си спестят разочарованията.
Е, то уж преценяват мотивацията, ама интервюто е кратко и недостатъчно за тази цел.
Стига сме я обсъждали тази! Ми толкова са и капацитетите на жената. Явно в Канада не си е намерила друг, а пък с драскачество не можеш да се издържаш. :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Публикувай отговор