balbi написа:Спонсора е водещия кандидат. Поне моето тълкуване е такова. Фемили клас е също спонсорирането - там наистина спонсора плаща таксата, но таксата, която се плаща от спонсор за спонсориран изобщо не се плаща в България. А това да не е тото, че трябва да избираш мулти или сингъл. Като им го пише в таблиците да ти кажат какво значи.
е друго си е да те обслужи поредния некомпетентен служител
musa_musa, за визите виж тази табличка http://www.canadainternational.gc.ca/Ro ... e_Schedule" .
340 Евро е за Right of Permanent Residence Fee - Applicant / Spouse / Common-law partner (Такса за постоянно пребиваване в Канада - Кандидат / съпруг (а) / съвместно живеещ партнъор).
Може да си го разпечаташ и на служителката това да й дадеш, тъй като кой я знае от коя табличка гледа милата.
POSTREACT(ions) SUMMARY
====
"Les faibles ont des problèmes. Les forts ont des solutions". Louis Pauwels
Зависи по кой курс го смяташ. Имиграционните не могат да си променят таксите в чужда валута при всяка смяна на курса. В момента на 340 евро таксата излиза около 525 долара така че това е таксата в евро. Има скоро платили те ще потвърдят.
balbi написа:Зависи по кой курс го смяташ. Имиграционните не могат да си променят таксите в чужда валута при всяка смяна на курса. В момента на 340 евро таксата излиза около 525 долара така че това е таксата в евро. Има скоро платили те ще потвърдят.
Поради тази причина предполагам, че и таксите са обявени в Кан. долари и Евро.
POSTREACT(ions) SUMMARY
====
"Les faibles ont des problèmes. Les forts ont des solutions". Louis Pauwels
balbi написа:Спонсора е водещия кандидат. Поне моето тълкуване е такова. Фемили клас е също спонсорирането - там наистина спонсора плаща таксата, но таксата, която се плаща от спонсор за спонсориран изобщо не се плаща в България. А това да не е тото, че трябва да избираш мулти или сингъл. Като им го пише в таблиците да ти кажат какво значи.
е друго си е да те обслужи поредния некомпетентен служител
musa_musa, за визите виж тази табличка http://www.canadainternational.gc.ca/Ro ... e_Schedule" .
340 Евро е за Right of Permanent Residence Fee - Applicant / Spouse / Common-law partner (Такса за постоянно пребиваване в Канада - Кандидат / съпруг (а) / съвместно живеещ партнъор).
Може да си го разпечаташ и на служителката това да й дадеш, тъй като кой я знае от коя табличка гледа милата.
Благодаря!
Но забравих да спомена, че по твърдение на служителката програмата изисквала задължително въвеждане на основание Multi entry или Single entry.
POSTREACT(ions) SUMMARY
DCS Виена-09.05.2011
Интервю-10.09.2013/8:30-Успешно
DCS Сидни (изпратени/получени)-14.10.2013/24.11.2013
Баркодове-08.12.2013
Покана за медицински-05.02.2014
Медицински прегледи-13.02.2014
Покана за визи-17.03.2014
Получени визи-03.04.2014
на въпросната служителка и кажи да си прочете инструкцията и отиди следващият ден.
- таксата е 340 Евро или 490 CAD, но на мен ми казаха че разполагат само с еврова сметка! - така че 340 евро е таксата за възрастен, а за децата е безплатно и да не забравиш +2 евро такса! - основанието е : Right of Permanent Residence Fee
POSTREACT(ions) SUMMARY
DSC Виена - 15.09.2011г.
Интервю - 06.09.2013 г
Сидни - 08.10.2013
Баркодове - 26.11.2013г.
Медицински - 12.02.2014
Покана за визи - 05.03.2014
Визи - 05.04.2014
Полет до Монреал - 26.05.2014
musa_musa във вашия град в тази банка голяма дилема Ако имаш възможност вярно ще си изгубиш малко време, но до сега в Пловдив да беше отишъл да платиш и да си забравил май май
Благодаря на всички!
Много се радвам, че ми помагате. Винаги този форум е бил един безценен съветник за мен.
Да сте живи и здрави
Вече знам как да реагирам утре в тази банка. В краен случай ще отида в Пловдив.
POSTREACT(ions) SUMMARY
DCS Виена-09.05.2011
Интервю-10.09.2013/8:30-Успешно
DCS Сидни (изпратени/получени)-14.10.2013/24.11.2013
Баркодове-08.12.2013
Покана за медицински-05.02.2014
Медицински прегледи-13.02.2014
Покана за визи-17.03.2014
Получени визи-03.04.2014
musa_musa написа:Здравейте!
Някой има ли промяна в онлайн статуса си?
Да. На първата страница след личните данни имаме "Decision Made" и след това "A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision". Предполагам, че е свързано с визите понеже три пъти пращах снимки в рамките на две седмици и статуса ми беше различен. Промени се два дни след получаването на третите снимки.
Малко остана, така че още малко търпение на финалната права
Да. На първата страница след личните данни имаме "Decision Made" и след това "A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision". Предполагам, че е свързано с визите понеже три пъти пращах снимки в рамките на две седмици и статуса ми беше различен. Промени се два дни след получаването на третите снимки.
Здравейте, и нашият статус е същият. В очакване сме да дойдат тази седмица, но ще видим
POSTREACT(ions) SUMMARY
DSC Виена-19.07.11
Получено акюзе-14.03.12
Писмо-изчакване интервю-12.07.12
TCFQ B1/B2 - 20.12.12
Интервю-13.09.13
Документи до Сидни - 11.10.13
Баркодове - 03.12.13
Покана за мед. - 23.01.14
Здравейте, и нашият статус е същият. В очакване сме да дойдат тази седмица, но ще видим
POSTREACT(ions) SUMMARY
DSC Виена-19.07.11
Получено акюзе-14.03.12
Писмо-изчакване интервю-12.07.12
TCFQ B1/B2 - 20.12.12
Интервю-13.09.13
Документи до Сидни - 11.10.13
Баркодове - 03.12.13
Покана за мед. - 23.01.14