На програмата ми в Университета има някой си Николай Динев в списъка и предполагам,че е българин...
Издирва се човека и ако някой се познае,моля да ми се обади за да се запознаем,да си помагаме и подкрепяме морално!
Мислех,че съм сама българка,но явно сме двама...
Разбира се,ако междувременно Николай не се е изплашил от първия изпит и да се е отказал,защото на днешната лекция листчето с името му никой не го потърси-явно го нямаше...
JOY написа: На програмата ми в Университета има някой си Николай Динев в списъка и предполагам,че е българин...
Издирва се човека и ако някой се познае,моля да ми се обади за да се запознаем,да си помагаме и подкрепяме морално!
Мислех,че съм сама българка,но явно сме двама...
Разбира се,ако междувременно Николай не се е изплашил от първия изпит и да се е отказал,защото на днешната лекция листчето с името му никой не го потърси-явно го нямаше...
Защо не опиташ през самият университет - името му едва ли е попаднало в този списък случайно и трябва да има някой който да знае със сигурност има ли такъв студент, учи ли все още, от къде е и евентуално има ли някакъв начин да се свържеш с него.
Защо не опиташ през самият университет - името му едва ли е попаднало в този списък случайно и трябва да има някой който да знае със сигурност има ли такъв студент, учи ли все още, от къде е и евентуално има ли някакъв начин да се свържеш с него.
Еее,това пък вече е прекалено... Ако не се откаже,рано или късно ще се запознаем,още повече че сме в един поток -А,само че аз съм А1,а той А2. За всеки курс обаче групите се сменят.Някой ден току-виж ни се наложило да работим заедно в екип от 3 човека...