speshen vapros predi interview-to

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
flateric

speshen vapros predi interview-to

Мнение от flateric »

Zdraveite! imam edin vapros za koito se nadqvam da mi pomognete!
Predpolagam che tova e po skoro vapros za jenskata chast, no ako mujkata chast ima predlojenie s radost shte go priema!!!
eto che i az poluchih pismo za interview na 23 November.
Pirqtelkata mi (koqto imam golqmo jelanie da vzema s men ako vsichko mine dobre) e manikuristka i nai golqmoto i pritesnenie v momenta e dali shte moje nqkoga da si nameri rabota po specialnostta.
Ta na vaprosa ima li mnogo takiva studia v Montreal i kak tochno se kvalificira tazi rabota, za do potursq v nqkoi site za rabota.
I spored vas dali ima vazmojnost da se nameri takava rabota
Mnogo blagodarq za otgovora! :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Botzo

Мнение от Botzo »

flateric
когато човек емигрира последното за което трянбва да мисли е за работа по спецелността. Знам че звучи малко остро, но ако свикнете по отрано с тази мисал ще ви е по лесно и на двамата да преодолеете трудностите които ще ви чакат занапред.
Учете езика и се подгответе добре за интервЮто.
А веднъж емигрирате ли .......... тогава мегдан голям. Може пък да реши да учи момата програмиране :wink:
Спокойно ....... работа ще има за всички. Важното е да земете сертификата за селекция.

Успех.

POSTREACT(ions) SUMMARY

LaRue

Мнение от LaRue »

flateric, нещо не разбрах:
1. Какво е спешното?
2. Какво общо има това питане с интервюто?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

ami speshnoto e che mnogo se trevoji damata :)
az ne se pritesnqvam i postoqnno i obqsnqvam tova koeto kazva botzo....
no jenite vinagi trqbva da se pritesnqvat za neshto (ne iskam da obidq nikogo) i za v momenta tova e temata na denq.
Botzo ezika ne me ppritesnqva zashtoto zavurshih uspeshno frenska gimnaziq, a savsem skoro vzeh i TEOFL s 598 score.
Pritesnqva me edinstveno 4e april mesec bqh na interview v US embassy s dokumenti ot universitet no sled 120 sec. inteview mi hvurliha edno list4e sus standartno obqsnenie na 4len 214b i mi kazaha da si gledam rabotata - samo zashtoto sestra mi e green card holder.
Prosto ne znam kak shte se otrazi tova na interview-to

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
flateric

Мнение от flateric »

LaRue - napisah speshen samo za da oburnete vnimanie na novaka vuv foruma :) verno e che do 23 noemvri ima dosta vreme, no jenskata chast ot sega se e poburkala.....

POSTREACT(ions) SUMMARY

Botzo

Мнение от Botzo »

flateric,
форума е супер активен така че нямаше начин да не обърнем :lol:
Ти прочете ли какво ти написах ........... покажи го на момата и я успокой.

Поздрави.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
flateric

Мнение от flateric »

Merci ! nadqvam se vsichko da mine dobre !
i az vse si mislq che shte se opravim nqkak si :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

LaRue

Мнение от LaRue »

flateric написа:LaRue - napisah speshen samo za da oburnete vnimanie na novaka vuv foruma :) verno e che do 23 noemvri ima dosta vreme, no jenskata chast ot sega se e poburkala.....
До скоро форума имаше една много стабилна модераторка и предполагам, че тя би ти отговорила с: "повече секс му е майка". Това е майтап, но ще успокои момата.
По разширения и конкретизиран въпрос нямам никаква информация и немога да съм ти полезен със съвет.
Късмет!!!!!!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Абе салони за ботез ли кво там се казва има много-сигурно не е невъзможно да се работи в тях-тука много вървят приложни занаяти и де да знам?професори?

от друга страна още не сте минали интервюто,а за реализация по специалността се тревожите-дай първо интервюто,после тревоги по визите после по куфарите и така...
с малки стъпки.полека
или както се казва-по пътя по пътя и после право през просото :lol:
като сте добре с езиците - възможности мноогоо :beer:

А за отказа от американското посолство - не се притеснявай - при нас не оказа никакво влияние.
що съм останал с впечатлението ,че кой за кво се сети и първо на компютъра сяда-абе вие живи хора не познавате ли?
Аз докато дойда до тук през целия си живот съм висял на интернет сигурно общо 5 часа има-няма.

карай-успех за напред

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Ia i edno jensko mnenie - pich, verno, jenite vse se pritesniavame za neshto, ama to e zashtoto na mujete nikoga ne im puka osobeno - bez da se obijda nikoi.
Az biah gotova da rabotia kakvo li ne, nikoga ne sum imala namerenie da rabotia po profesiata si ili razni podobni. Obache Boja rabota - doidoh i kvo - zapochnah purvo po specialnostta ot universuteta; posle edin dobri hora me nameriha i sega rabotia sushtoto, koeto mi e izkarvalo hliaba cel jivot v BG...
A inache - i da se trushka jenata i da ne se trushka - bedna vi e fantaziata kak vsichko se obrushta s glavata nadolu, kato chovek doide tuk i nikakvi planove ne sa tova, koeto sa!
Easy, ne poznavam niakoi koito da ne se e spravil.Chovek triabva prosto da si goni mechtite!
Courage!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Ама Елиа-много обедна почивка ти дават бе!
Цял ден - във форума. :lol: :lol: :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Da be, nameri se koi da mi go kaje... Vsashtnost nabludavam naposleduk, che ne si taka aktiven - da ne te e pogulnal business-a?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Заключено