Препоръчайте машинка за подстригване

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
dea

Препоръчайте машинка за подстригване

Мнение от dea »

Купували ли сте добра машинка за мъжко подтригване? Аз все купувам такива, които работят 3-4 пъти и после почват да скубят косата. Само на мен ли се случва да попадам на боклуци не зная . . . Бих искала да прочета отзиви на клиенти преди да реша какво да купя. Има ли доволни от марката Norelco (Philips) примерно?
Предварително благодаря на всички, които ще се включат в темата.

POSTREACT(ions) SUMMARY

‘You can’t control what happens in life, but you can control the way you respond’
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Препоръчайте машинка за подстригване

Мнение от Bistra »

Moята е Vidal Sasson.
Имам я от много време сигурно 6-7 години. Подстригва безупречно. Ножовете и са от титаниум.
Сега отварям скоба. Има различни нива на накрайниците. Когато косата е прекалено дълга...скубе. :sweat: Няма как да го избегнеш. Моите мъже и двамата са с много здрави, буйни и къдрави коси. Така че за да се избегне горното, първоначално намалявам косата с ножица и гребен. Машинката я ползвам само за дооформяне.
Не помня обаче от кой магазин я взех. Отдавна беше. Мисля си за Canadian tire, но не мога да го твърдя със сигурност. Просто съм забравила.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

На мъжо е Remington, също с титаниеви ножчета. Също 7-8 годишна, взехме я от Centre de Rasoirs, някаква промоция беше, към 50-60 кинта. Има си накрайници, стрижат си се редовно със синковеца. Засега не е казал, че скубе, а поддръжката му е 0, даже не си я чисти като хората(добре, че съм аз), да не говорим за омасляване(тва и аз не го правя).

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

http://home.wahl.com/products/Men'sGrooming"
Добре реже, не скубе, но тежи сто кила :)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

fighter написа:http://home.wahl.com/products/Men'sGrooming
Аз ползвам тази: "
и съм доволен от качеството, но понеже беше малко скъпичка се въздържах да я препоръчам. Обаче сега гледам в Амазон са я намалили повечко и вече си заслужава.
Задължително трябва да се капват 2-3 капки от тяхното Wahl Clipper Oil на всеки няколко употреби иначе е възможно и тази да почне да скубе.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

yahoo написа:
fighter написа:http://home.wahl.com/products/Men'sGrooming
Аз ползвам тази: "
и съм доволен от качеството, но понеже беше малко скъпичка се въздържах да я препоръчам. Обаче сега гледам в Амазон са я намалили повечко и вече си заслужава.
Задължително трябва да се капват 2-3 капки от тяхното Wahl Clipper Oil на всеки няколко употреби иначе е възможно и тази да почне да скубе.
Аз я взех от Walmart, пак за толкова пари - 60-70 кинта, може би преди година.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Aз не бих се подстригвал в къщи, жената ходи всяка седмица на фризьор и маникюр, че аз да не съм по-долна класа от нея :D
Удоволствието да отдеш в бербершопа, да те подстрижат не е за изпускане, там научавам последните клюки в квартала и много друга информация с която немога да се сдобия от други източници.
За бръсненето няма да ви казвам какво удоволствие е. Нося си стар бръснач "Солинген" наследство от дядо и арабина го точи на един каиш, а като ме избръсне после съм ОК за минимум 3 дни ...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
kiro

Мнение от kiro »

dea написа:Купували ли сте добра машинка за мъжко подтригване? Аз все купувам такива, които работят 3-4 пъти и после почват да скубят косата. Само на мен ли се случва да попадам на боклуци не зная . . . Бих искала да прочета отзиви на клиенти преди да реша какво да купя. Има ли доволни от марката Norelco (Philips) примерно?
Предварително благодаря на всички, които ще се включат в темата.
Всяка марка има висок, нисък и среден клас модели, а на теб ти трябва висок клас, който не се продава в Canadian tire. В Торонто има няколко места, от където фризьорките си купуват оборудване. Питай в някой салон в Монреал, там могат да ти кажат къде е това място в Монреал. Харесай си някой професионален модел машинка и след това я намери в интернет. Под $150 наистина качествени машинки няма.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Bulgayrian
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

analgin написа:Aз не бих се подстригвал в къщи, жената ходи всяка седмица на фризьор и маникюр, че аз да не съм по-долна класа от нея :D
Удоволствието да отдеш в бербершопа, да те подстрижат не е за изпускане, там научавам последните клюки в квартала и много друга информация с която немога да се сдобия от други източници.
Това е така, ама моя фризьор е на 15км в едната посока и зимата ми идва малко далечко само за да ми обере врата най-често. За цялостно постригване обаче нямам избор.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

analgin написа:Aз не бих се подстригвал в къщи, жената ходи всяка седмица на фризьор и маникюр, че аз да не съм по-долна класа от нея :D
За бръсненето няма да ви казвам какво удоволствие е. Нося си стар бръснач "Солинген" наследство от дядо и арабина го точи на един каиш, а като ме избръсне после съм ОК за минимум 3 дни ...
Е па за нула номер струва ли си да ходя при бръснаря, плюс тва 2 пъти седмично се минавам с машинката. Аз и нямам много коса де ;)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
balbi

Мнение от balbi »

fighter написа: Е па за нула номер струва ли си да ходя при бръснаря, плюс тва 2 пъти седмично се минавам с машинката. Аз и нямам много коса де ;)
:y:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

М-Не...за мен е наслада да ги подстригвам. Така ги оформям, както на мен биха ми харесали. 8)
Пък и какво да ги правя като не са клюкари. :$

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

:y:
все пак това е едно уважение към нас самите на които не ни харесва да ни стригат като офсе

POSTREACT(ions) SUMMARY

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Бате, ти от сладкар на овса ли се обърна? Метаморфози, метаморфози... :lol:
Ела да го видиш Щеря какво е юпи ( да не се бърка с някои съфорумци, много моля) след моите прически. Е, разбира се ходи и на фризьор, когато ме мързи или не съм на кеф. |(

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
kiro

Мнение от kiro »

Ами машинката не е задължително да се ползва за подстригване само на коса.
Има други окосмени части от тялото, които някои предпочитат да обезкосмяват, и където посягане със стар бръснач Солинген не е много желателно

POSTREACT(ions) SUMMARY

Bulgayrian
Публикувай отговор