Интернет

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Аватар
roumensp

Re: Интернет

Мнение от roumensp »

davidT написа:При сключване на договор отиваш лично в някой офис,представяш лична карта и се сключва договор на твоето име.Подписваш се на договора.В последствие,при прекъсване на договора /или при свършването му/ пак отиваш лично в някой от офисите,идентифицираш се като представяш лична карта и връщаш модема /който между другото ти е предостваен напълно безплатно за разлика от канадските практики
Супер удобно ... а като ти трябва съпорт пак ли отиваш в някой офис ?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

roumensp написа:
davidT написа:При сключване на договор отиваш лично в някой офис,представяш лична карта и се сключва договор на твоето име.Подписваш се на договора.В последствие,при прекъсване на договора /или при свършването му/ пак отиваш лично в някой от офисите,идентифицираш се като представяш лична карта и връщаш модема /който между другото ти е предостваен напълно безплатно за разлика от канадските практики
Е, нали ти вчера каза, че съпорт не е необходим!
Пускат ти услугата в обедната почивка и после си бачка нон стоп!
;)

POSTREACT(ions) SUMMARY

pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
davidT

Мнение от davidT »

optics написа:
Историята е абсолютно достоверна. За щастие болшинството форумци са високоинтелигентни хора и добре се ориентират на кого да вярват и на кого не.
Нямам 100% доказателство, че е точно заради техния доставчик, това са "наводящи съображения".
Има един тънък момент в тая история, и той е че тези "високоинтелигентни" хора са доста предубедени първо и второ ,впечатленията за нета на Близу им се базират от драсканиците в жълти вестници,докато потребителя давидТ е ползвал въпросния нет близо 1г и говори от 1 лице :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

"Mатематически гарантирано е,че Биткоин e обречен"
Powered by Мосю Geek
davidT

Мнение от davidT »

roumensp написа:
А не е ли?

Ти спам бот ли си или какво ?

POSTREACT(ions) SUMMARY

"Mатематически гарантирано е,че Биткоин e обречен"
Powered by Мосю Geek
victorugo

Мнение от victorugo »

Най- нецензурната дума, която ми идва на ум е ....ЦЪРВУЛИИИИИИИИИИИИИИ............... Какъв Близу, какъв Мтел, какви и други оператори да ми цитираш са пълни простотии. Плащам 28,35 канадски долара на месец за неограничени разговори в цяла Канада и СМС. Плащам и ползвам неограничен интернет за 59,0, долара на месец, нямам и помен от това някой да ми се върже на кабелите, скоростта да ми пада и т.н. простотии. В България редовно си имахме проблеми с интернета, кабелната, надцакване на сметки на мобилните оператори. При това говорим за 2014 година страна от ЕС и т.н. Като не ви се плаща знаете къде е летището и за България. Антоний се опитва да прави бизнес, БИЗНЕС, не като повечето ла....на български в чужбина. Като не искате да ползвате услугите на човека, ми не ги ползвайте бееееееееее. Ползвайте други оператори и каквото искате, недейте да правите финансови и бизнес анализи на хората, правете си на вас. Може и да бъда баннат, ама по отврат българи в чужбина не съм виждал.

POSTREACT(ions) SUMMARY

victorugo

Мнение от victorugo »

А забравих да ви кажа, спрете да чакате сънародници на летището, за да ги ползвате после за ваши си финансови интереси (не мога да кажа бизнес).

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Батерий знам. Но кой дъ хек е Антоний?
Тия 28 долара за мобилен ли са???

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
klisurov
Обратна връзка:

Мнение от klisurov »

optics написа:Батерий знам. Но кой дъ хек е Антоний?
Тия 28 долара за мобилен ли са???
Собственикът на Querizon.
Аз плащам $34/мес + тах на Fido, безплатни разговори Канада, безплатни и международни SMS, 2 (два) GB Интернет.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?

Koko

Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Да е жив и здрав тоя Антоний и да се разраства. Виждам че засега е само в Онтарио и Кебек.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Да, и като разговаряш с някой, се чува далече далече (от компресията и лошия обхват), все едно че другия е на оня свят.
Фидо-то, за няколко долара повече предлагат максимално читав звук, нет, каквото се сетиш.

POSTREACT(ions) SUMMARY

pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола