Формулярите с медицинските закъсняват безобразно!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
yordan

Формулярите с медицинските закъсняват безобразно!

Мнение от yordan »

Формулярите за медицинските прегледи от Букурещ закъсняват безобразно! Моля ви, уважаеми съфорУМНИЦИ, успокойте ме и ми кажете, че:

а.) няма проблеми с моите неща и всичко ще си дойде на мястото - тоест, в пощенската кутия;

б.) нищо, че са минали вече 3 месеца и 10 дена (от датата на завеждането на моето досие в системата) - все някога ще дойдат

в.) аз не съм нито първият, нито ще бъда последният с такива проблеми;

г.) всичко това

Благодаря предварително на всички съпричастни и разбиращи, които ще успокоят един ККК (Кахърен Кандидат Квебекар - да не се бърка с... е, знаете кое...)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

Спокойно всичко ще бъде наред!!!
:beer: :beer: :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Както не може да има човек без лице, без образ, така и душата не може без вяра.
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Не се плаши :roll: Напиши им един и-мейл и виж какво ще ти отговорят. Наши приятели ги получиха преди няколко дни след 4-месечно чакане (даже 4 месеца и 1 седмица). Тия отпуски много лошо им се отразяват в Букурещ (то сигурно оттам идва думата ОТПУСКА - т.е. отпускат се и докато влязат в крачка минава време).
Късмет :wink:

Хехе аз точно Bydi имах предвид, а тя даже успяла да се включи преди мен 8)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
yordan

Благодаря!

Мнение от yordan »

Благодаря, Bydi и P4eli4ka!

POSTREACT(ions) SUMMARY

IMP

Мнение от IMP »

Zdravei, i az oshte ne sym polu4il moite a dosieto mi e ot 25.06, pisah im 2 e-maila, no vse oshte 4akam. Pishi im da vidish koga sa gi pusnali, pri men na pyrvia e-mail mi kazaha 4e sa pusnati na 23.09 4akah gi 2 sedmici i pak im pisah 4e nishto ne sym polu4il, otgovoriha mi 4e pak shte gi izpratiat. Ne moga da razbera te li se praviat na ludi i baviat dokumentite ili poshtite sa mi zagubili pismoto.
Eto e-maila im bucst-im@international.gc.ca
otgovariat mnogo byrzo, na men i dwata pati mi otgovoriha w ramkite na 10 minuti.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заключено