7George написа:Даже и външно искате да сте като него, нали?
В такъв случай и Слави става, лично аз не виждам голяма разлика.
Тодор Живков по- симпатичен ли беше?
Той беше баш-тиквата, но все още си има доста подражатели, поне визуално.
Боко вероятно е най-малкото зло, но гледам нещо го е закършил напоследък, комунягите са му по петите.
На ваше място щях да заложа на Слави: две бири и чалгата да свири (и да отварят терминали 3 и 4).
Боко вероятно е най-малкото зло, но гледам нещо го е закършил напоследък, комунягите са му по петите.
На ваше място щях да заложа на Слави: две бири и чалгата да свири (и да отварят терминали 3 и 4).
Аз предпочитам комунетата пред такива като Слави и Патриотите. И без това цяла Източна Европа в момента се управлява от комунета.
POSTREACT(ions) SUMMARY
Заради тежката икономическа ситуация в Америка мексиканците решиха сами да си довършат Стената.
Именно. Дето е Слави там и Боко. Арогантност до небесата богато гарнирана със селско-мутренски елементи.
POSTREACT(ions) SUMMARY
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
мДа.слави ше ви оправи
2 бири ,чалгата да свири и работата е свършена когато краката са във въздуха
Хитрино обяви премиера в оставка Бойко Борисов за свой почетен гражданин.Копирано от standartnews.com
§§§
Премиерът в оставка Бойко Борисов публикува в профила си във Facebook снимки на коледната картичка, която е получил от американския президент Барак Обама и неговото семейство.
7George написа:ББ е пак с едно шкембе пред всички нас...
Хитрино обяви премиера в оставка Бойко Борисов за свой почетен гражданин.Копирано от standartnews.com
§§§
Премиерът в оставка Бойко Борисов публикува в профила си във Facebook снимки на коледната картичка, която е получил от американския президент Барак Обама и неговото семейство.
Добър ден! Че той с Меркел, Ердоган, Путин, Камерън, Ципрас...... си правеше мохабети всеки ден.
POSTREACT(ions) SUMMARY
Заради тежката икономическа ситуация в Америка мексиканците решиха сами да си довършат Стената.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Еее! Яко!
Дайте му повече плюсове. Тоя заслужава да събере 100 пъти по толкоз гледания.
POSTREACT(ions) SUMMARY
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.