Kandidatstvane-parvi stapki

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
iliana_t

Kandidatstvane-parvi stapki

Мнение от iliana_t »

Molia pomognete.Kakvo triabva da napravia,za da kandidatstvam,po kakav na4in da podam dokumentite.Kazaxa mi 4e tribva da platia 400 lv.za da kandidatstvam,tai kato profesiata mi ne bila v texnia spisak.Kakvo tribva da napravia.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Misty
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

Като за начало влез във официалният сайт на Квебек и се самооцени...пробвай върианти...и професий близки до твоята.Те и на мен така ми баха казали ама сега чакам дата за итервю...
Успех!

POSTREACT(ions) SUMMARY

...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Първата ти стъпка е да кликнеш тук, след което те чакат още 5 етапа - много подробно разяснени..
Давай смело напред!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Това много ще ти помогне:
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... egory&id=1
Виж всички статии "Преди заминаване".
Успех!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Joy

Мнение от Joy »

Kazaxa mi 4e tribva da platia 400 lv.za da kandidatstvam,tai kato profesiata mi ne bila v texnia spisak.
:shock: :shock: :shock:

За какво са тези 400 лв.?????? :shock:

И в чий списък не ти е професията? :shock:

Абсолютно ВСИЧКИ професии за приемливи за кандидатстване. Не случайте всякакви фирми-мошенници! Срещу 400 лв. да не обещават да ви сменят професията? :shock:

POSTREACT(ions) SUMMARY

iliana_t

otnosno 400 lv.

Мнение от iliana_t »

Poiskaxa mi tezi 400 lv. kato taksa za da kandidatstvam,za6toto kogato ispratix 2-te dokumenti sa me otxvarlili.Zna4i ispra6taneto na dokumentite mi se e zael edin moi poznat,ta toi mi kaza 4e triabvalo da si platia.A ina4e kakva e procedurata 1-vi,2-ri dokumenti ili moge da ispratia napravo 2-te dokumenti.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Aries

Мнение от Aries »

Илиана, казаха ти да провериш по линковете, ама не!
Иначе сега първи документи няма, направо теглиш от нета demande и попълваш данните си. Заедно с документите превеждаш и такса от 390 CAD (около 470 лева) плюс колкото ти вземе банката така, че отсрещната страна да може да си получи парите без никакви разходи.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заключено