За Монтреал средата на март!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
SAfin13

За Монтреал средата на март!

Мнение от SAfin13 »

С няколко човека вече направих връзка. Тъй като крайния срок за влизане в Канада е средата на април, смятаме да не рискуваме в последния момент. Ако има други желаещи за пътуване през този период, нека се организираме. Както бе ми казала една дама от форума, така по- лесно ще стане прехода ( от психологичеко естество). Пък и сме с две малки деца. Ако има семейства като нас, надявам децата да си играят и да не усетят дългото пътуване. Бъдете здари!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Татяна

Мнение от Татяна »

Ние също се готвим да пътуваме по това време за Монреал. Нашият краен срок за влизане е 29.03. Ние сме трима, но не сме сигурни, че третият ще идва с нас, защото ще е само на 4 месеца.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ne crains pas d`avancer lentement crains seulement de t`arreter
Gerry

Мнение от Gerry »

Моля, бихте ли ме ориентирали какви са цените на самолетните билети до Монреал и с коя авиокомпания е най-изгодно да се пътува?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Sliven

bileti

Мнение от Sliven »

Vij v rubrikata " Polezni vruzki- Predi zaminavane" na foruma. Ima dosta aresa, a tsenata na biletite zavisi mnogo ot perioda na poleta. Shte triabva da pishesh na vsiaka kommpania i da ia pitash za tvoia sluchai.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Вижте темата "Za Montreal kraja na April ????" Там KPetrov е посочил приблизителни цени на билетите за периода март-април. Имайте впредвид обаче, че тези цени се предлагат в София, в провинцията се предлагат доста по-високи цени. Преди около месец обиколих доста агенции във Варна, продаващи самолетни билети. Никой не можа да ми каже цени за март. Преди 2 седмици пак ходих до една от тези агенции. Най-ниската цена която ми предложиха за края на март беше за Lufthansa - еднопосочен билет за възрастен: 390 евро + летищни такси, което си е доста солено. Пак за Lufthansa, пак за същия период, от www.poleti.com ми предложиха цена 374 евро + 44 евро летищни такси = 418 евро еднопосочен билет за възрастен. От доста дискусии тук, във форума, стигнах до извода, че авиокомпаниите предлагат по-високи цени за собствените си билети, отколкото агенциите.
Това е информацията, която имам аз.
Късмет с търсенето на евтини билети Изображение

POSTREACT(ions) SUMMARY

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Можеш да видиш ТУК
Също полезно инфо има:И ТУК
Както и ЕЙ ТУК

А за ПОВЕЧЕ ИНФО отиди на "търсене" и напиши "авиокомпании", ще научиш още интересни мнения около пътуването.
Успех!!! :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
hobby

Мнение от hobby »

I az mislia da patuvam po tova vreme. Chte se radvam da patame kompania!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заключено