Следното го пиша с цел да помогна на всички, които не знаят как да добавят картинки в форума.
Та:
1. Всяка картинка в интернет си има адрес(URL), който е от вида http://www.server.com/myimage.gif.
2. За да се открие адреса на image в интернет трябва да se постави мишката върху него, и с десен бутон ще се появи меню. На него се вижда 'Properties', после адреса(URL). Маркира се и копира(Ctrl+C) този адрес.
3. Отива се в форума и paste-wа адреса(Ctrl+V)
4. Загражда се този адрес с следния код. . Същото се получава ако се ползва бутона 'IMG' в форума.
Moje li i az da ti "otperia" edin vapros?
Ami ako iskash da slojish snimka, koiato ia imash na svoia hard drive, no ne e kachena niakade v Neta?
Togazi kakvo shte pravim?
POSTREACT(ions) SUMMARY
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
IvHaydu написа:Moje li i az da ti "otperia" edin vapros?
Ami ako iskash da slojish snimka, koiato ia imash na svoia hard drive, no ne e kachena niakade v Neta?
Togazi kakvo shte pravim?
Ne stawa, triabwa da e w Net-a.
No ako e unikalna kartinkata i mnogo mnogo iska6 da ja pokaje6, triabawa da :
1. si registrira6 hosting niakade (moje i Free)
2. da ka4i6 snimkata tam
3. da i wzeme6 URL-a i da ja postne6
POSTREACT(ions) SUMMARY
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Благодаря за отговора, Марк!
А можеш ли да ми дадеш адрес на сайт за такива свободни качвания на снимки и т.н.?
POSTREACT(ions) SUMMARY
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Kiwi, tiq "webshots" priznai si che gi vidq ot moite url-ta E nishto prashtai kartiniki na poraziq. Bazata danni i e ot dosta kachestveni photoi, nali. Eto poplakni okoto malko :