Въпрос

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ditta

Въпрос

Мнение от ditta »

Здравейте! Много ме вълнува един въпрос и ако може някой да ми отговори ще бъда много благодарна. Със съпруга ми смятаме да започнем процедурата за емиграция, обаче той има 2 деца от предния си брак. Те трябва ли да бъдат упоменати във формулярите за кандидатстване/той ще бъде водещият кандидат/, при условие, че са присъдени на бившата му съпруга и засега няма намерение да ги взема при евентуална емиграция в Канада?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Там където се изброяват децата имаше едно място за чекване дали ще взимаш детето с теб. Мого се чудих за какво е. Предполагам точно за такива случаи.

POSTREACT(ions) SUMMARY

All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

Да, трябва да се упоменат, но както вече се разбра - с отбелязване, че няма да ви придружават.

POSTREACT(ions) SUMMARY

lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

и аз така знам, че трябва да се запишат във формуляра.

също така съм чувала, че после изисквали и документ в който родителят, който се грижи за децата декларира, че другият му е превел сумата за издръжка на децата до навършване на пълнолетието им и няма задължения -финансови- към тях.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
stanli

Мнение от stanli »

Здравей Ditta!

Децата трябва да се упоменат в документите, въпреки че са присъдени на другия родител. Когато дойде момента за подаване на документите за Букорещ се подписва една нотариално заверена декларация от двамата родители в която се упоменава, че бащата(в случая) си е изпълнявал задълженията според бракоразводното дело, а другия(майката) е съгласена да излезе бащата в чужбина.
Та една такава декларация мисля, че върши работа.
Успех!

POSTREACT(ions) SUMMARY

ditta

Мнение от ditta »

Много благодаря за отговорите! :) :) :)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заключено