отказ на роднини за посещение-факт

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

отказ на роднини за посещение-факт

Мнение от sasho71 »

от няколко места разбирам за следния проблем при посещение на роднини- значи визата е за 6 месеца, и след като изтече срока има възможност да се удължи с още няколко месеца от тука. САМО че следва изненада- когато родителят се прибере в БГ и след време реши наново да дойде, получава ОТКАЗ :shock: обяснението е било, че визата е била просрочена, че едва ли не той е стоял тук нелегално след шестия месец и нямало значение, че тук е била редовно продължена. на някой да му се е случвало подобно нещо?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Kimba

Мнение от Kimba »

A tezi hora sigurni li sa 4e vizata im e bila za 6 mesetza? Pitam za6toto i az misleh 4e vizata na ba6ta mi e za 6 meset6a, ama dobre 4e navreme vidyahme 4e e samo 4.Podadohme za udaljavane( sroka e ne po kasno ot 1 m ot izti4ane na vizata) i sega vsi4ko e O`K.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Kimba,
точно това е преебавката-от тук няма проблем, удължават му я, ама кат си иде до БГ и реши пак да дойде към Канада в консулството има вероятност да го отрежат. Иначе визата е била за 6 месеца със сигурност, странно защо на баща ти му е само 4 :roll:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

ami na niakoi napravo im otkazvat ot raz....osobenno ako sa po mladi

POSTREACT(ions) SUMMARY

Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Kimba

Мнение от Kimba »

Ami kanadskata logika ponyakoga e mnogo stranna

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Както със всяко нещо, трябва да се играе по тяхните тъпи правила. Затова - първия път не удължавайте и не просрочвайте. Изпратих си майка ми 5 дена преди да и изтече визата макар че бебето ми беше на 8 мес. и ми се отели вола сама. Но сега проблем с визи няма, искат хората да видят че като се каже 6 значи 6, оттам нататък имаш червена точка. Толкова ли е трудно ?

POSTREACT(ions) SUMMARY

AGeate
Обратна връзка:

Мнение от AGeate »

KolioBalkanski написа:ami na niakoi napravo im otkazvat ot raz....osobenno ako sa po mladi
Na men mi otkazaha viza za pose6tenie na maika mi i brat mi,vapreki 4e imah edin ton dokumenti,kakto ot Canada,taka i ot BG i nai ve4e,4e brat mi e bolen i ne e prepora4itelno da patuva.V otkaza mi pisheshe edinstveno 4e nqkoi si bil re6il 4e ne otgovarqm na iziskvaniata,bez nikakvo drugo obqsnenie.Ne 4e sa mi dlajni,no mai mai si e vqrno 4e ako si po mlad-nqmash shansove.Pisna mi da obikalqm ciala BG v tarsene na firmi.
Molq nqkoi na koito-poznati,rodnini sa vzeli viza 4rez firma da data nqkakvi koordinati.Predvaritelno VI blagodarq!

POSTREACT(ions) SUMMARY

survivor

Мнение от survivor »

Ами майка ми всеки септември идва, после през зимата и правя удължаване на визата и през лятото си е в БГ. Нова виза още не сме искали (нейната е мнoгoкратна), но продължаванията на визите си ги правят без проблем.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заключено