И аз си мислех за Алианса, там правят групи и даже другата седмица почва една първо ниво. Обаче на мен мисълта ми беше че има и други варианти, едни мои приятели дето минаха успешно интервю и скоро заминават за Канада учиха в "Глобъл" .. значително по-евтино, а и сам можеш да си си група.. аз поне така смятам да направя
Аз лично се записах в Алианса и във вторник 01.02.05 ще стартира групата (1-во ниво) . Нямам идея какви са цените по другите фирми, но мисля, че сертификатът от Алианса, който получаваш на базата на успешен изпит след края на всяко ниво има значение за пред интервюиращите ! В Алианса, цената е 2.5лв. на час,а и групите не са големи. Всеки сам си преценява в края на краищата,къде и как да учи езика. Успех на всички начинаещи !
POSTREACT(ions) SUMMARY
Зад всяка една истина , се крие , една друга , различна и окончателна !
Az vi prepora4vam I4S ima vsqkakvi kursove ,prepodavatelite sa mnogo dobri,zapoznati sa s protcedurata i e nai evtino ot vsi4ki gore upomenati - 198 lv za 150 4asa,polu4ava6 i diploma ot СУ"Кл.Охридски" .Pojelavam vi uspex v na4inanieto
Как къде - естествено, че в ИЧС.Във френския институт (с техните темпове) 2-3 години няма да ти стигнат.В ИЧС има и интензивни.
Струва ми се , че изобщо не им пука откъде ти е сертификата.На нса изобщо не са ни искали да доказваме откъде знаем френски.Може би сега са затегнали нещата....
LaRue,kvo si pravi6 truda da dava6 info,kato nqkoi ne si pravqt truda daje da si dignat glavata nqkolko reda po nagore!abe hora,izpolzvaite si globussite,ne samo za krassota(i v koeto se samnqvam)
umniq 4ovek si vzema pouka,kogato ne e prav,a ti se nabutva6 v dosta populistki spor.
'шльокавица'ta e latinica,dosta po stara ot kirelicata!ne e vajno kak pi6e6,a kakvo pi6e6!