Моля споделете вашия опит как най-сигурно и бързо може да стане изпращането на паспортите. Куриерът от консулството дали е надежден и евтин? Или да се обърнем към DHL, FedEx etc.
janyz, не бъди толкова сигурен, че няма оплакали се от спиди. Ние досега не сме ги ползвали, но аз лично се начетох на всякакви случки с недоставени пратки и размотаване от тяхна страна.
Ние досега ползваме само ФедЕкс. Вярно е, че са малко по-скъпи, но са сериозни. Имат и услуга за обратната пратка. Всичко се проследява по интернет в почти реално време. А освен всичко останало редовно се обаждат по телефона да информират как стоят нещата с пратката.
и аз ти препоръчвам UPS/IN TIME ( в България се водят), моналата седмица пращах документи за Виена цената е 30$ към 43лв ми излезе пратката я проследяваш по интернет кога е предадена, мойта беше предадена във Виена на следващата сутрин в 10часа !!!
Ние си пратихме паспортите със Спиди на 24.01.05. Искаха ни 12 евро /към 24 лв излезе/ в едната посока, тоест общо 24 евро за двата паспорта /в двете посоки/.
POSTREACT(ions) SUMMARY
Последно промяна от milla на Чет Фев 03, 2005 5:30 am, променено общо 2 пъти.
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!