Nai-dobre e naistina napravo v ALBA ama ot 15 ili 16 h.
Osven , 4e tarsim ot nqkolko sedmici klisar(da bie kambanata) sam predlojil FLYFISH za tazi otgovorna rabota !!! (nqkolko pati) Podkrepete krehkata nadejda, 6toto 6te ostanem siraci.
Здравейте!
Току що се регистрирах. Исках да попитам приемате ли нови хора на срещите във Варна, че ще ми е интересно да обменя инфо с кандидат емигрантите. Аз съм още в началото и имам доста въпроси
stur4o написа:Здравейте!
Току що се регистрирах. Исках да попитам приемате ли нови хора на срещите във Варна, че ще ми е интересно да обменя инфо с кандидат емигрантите. Аз съм още в началото и имам доста въпроси
Нови хора се приемат единствено след одобрение на интервю и след безпроблемни медицински...
Молбата, която трябва да подадете за приемане можете да изтеглите от ...
Шегувам се що за въпрос - приемат се нови хора, разбира се (не че аз съм човека, който може да го каже ама все пак да се изкажа). Пък и това е целта на срещата - на който каквото не му е ясно, да пита и да му се отговори (евентуално ).
Ако има среща скоро де ако не замръзнем някъде из преспите
Stur4o,tozi posting beshe za prednata sedmica,a ne za nastoiashtata.Vse pak predpolagam,che sreshta moje da ima i tazi sedmica,no kato gledam oshte niama posting. :nenam: