???za parite

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dobsan

???za parite

Мнение от dobsan »

Zdraveite
Interesuva me kak da si prenesa parite v Kanada ili po to4no kak moje da stane po bankov pat s karta s koiato 6te moga da teglia i ot Kanada.
Do4ux ne6to za Raifaizenbank no ne sam siguren.Molia ako niakoi ima informatsia po temata da mi otgovori 6te mu bada blagodaren.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Последно промяна от dobsan на Сря Ное 09, 2005 9:18 am, променено общо 3 пъти.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

По принцип,чадо, кеш е най-добре.Има варианти и травъл чекове,но май са малко неудобни там,че се проверяват от тамошните банки и не можеш да разчиташ на кинтите на момента.С кредитна карта също е добре.Или смесен вариант кр. карта и кеш.Хубавото на кредитната карта е ,че можеш да си надвнесеш пари над кредитния лимит и да си ги позваш на воля,но най- изгодно е да се плаща с нея(0.15%).При теглене от ПОС или АТМ дрането е голямо.
Ако имаш предвид за суми по-големи от 10000 единици,ще трябва доказване,че не са мръсни,или рискуваш и си ги носиш в чорапите.... :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
Stef

Amex

Мнение от Stef »

В момента тече реклама за издаване на Американ експрес от Пощенска банка, дано ти свърши работа.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Go big or go home.
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

V kufari?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Tove e diskutirano mnogo pati, na haide - 6te napi6a moito mnenie pak.

Ako sumata ne e mnogo goliama (do 10 000 edinici) prepora4vam edna 4ast kesh (primerno 1000-2000 dolara) ostanalite v travellers cheques. Kogato si otvori6 smetka tuk si depozira6 4ekovete, na traveller's cheques obiknoveno NIAMA hold, no dori i da vi slojat hold - nali zatova imate 4ast v cash.
Ako sumata e po-goliama - vzimate pak 4ast ot neia po goreopisania na4in, a ostataka da vi go izpratiat 4rez bankov transfer sled kato si otkriete smetka tuk.

Na mitnicata v Canada se deklarirat sumi sumi nad 10000 CAD. Dori i da vnesete pove4e, ne se travojete - deklariraite si gi, kato novi emigranti edva li 6te vi iskat dokazatelstvo za proizhoda (osven ako ne vkarvate milioni), a niama i danaci na tiah.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Заключено