Molq, pomognete

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
dada

Molq, pomognete

Мнение от dada »

Zdraveite, tuj kato vse o6te ne sme uspqli da pregledame vsi4ki temi ot foruma i iskame da zapo4nem procedurata za DCS imame seriozen vypros-ako nqkoi ima informaciq ili poznava hora sys sy6tiq problem, molq neka ni pi6e na e-maila.Stava duma za slqdnoto-sys sypruga mi i dy6terq ni smqtame da kandidatstvame za Quebec, no ne sme sigurni dali izob6to da go napravim, tui kato sypruga mi v momenta raboti kato voenen na kadrova slujba.Vyprosa e dali tova 6te predstavlqva problem?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Stoni

Мнение от Stoni »

AAAAAAA..klasov vrag,zna4i a?
Vnimavaite ZKP4-to da ne nadu6i tova vi gelanie,4e krai s nego.Remonta v Belene zavqr6i tazi esen.

POSTREACT(ions) SUMMARY

aseto

Мнение от aseto »

Здравейте ,dada!
Аз лично не мисля, че това ще е проблем, но за по-голяма сигурност поразровете из форума. Мисля, че си спомням и други случаи военни да са имигрирали, така че успех! Ако си събирате необходимите точки, няма какво да ви спре. Най-малкото безобидни бълхички като stoni. :)

POSTREACT(ions) SUMMARY

aseto

Мнение от aseto »

Към dada:
Здравейте съфорумци! И ние вече можем да се похвалим с успешно преминало интервю. При нас премина по съвсем различен начин от досега написанато за него. Аз бях водеща и моите отговори се състояха само в "Oui" и "Non" бяхме посочили познания по френски 3/4, съпругът ми на английски 6/7, а аз на ангрийски 3/4. La Rue не ме пита какво работя, нито колко години стаж имам. Вероятно се беше запознал предварително с копията изпратени до Виена, защото бяха пред него на бюрото. Останахме с впечатление, че той разбира и български, защото докато спорихме с преводачката, че военните нямат трудови книжки, той се намеси в наша полза и зачете кадровите ни справки. На съпругът ми зададе повече въпроси, чийто отговори бяха с повече обяснения - какво работи, задължения и имена на деца и датата на неговото раждане. На английски зададе само 1 въпрос на мен - къде съм го учила, но аз му отговорих на английско-френски и той се засмя. Завиши ми оценката по френски, като затова пък ми написа на английски 1/2. Говори бавно и много отчетливо. Интерюто премина точно за 30 минути.
Вижте как е минало интервюто на семейство от двама военослужещи. :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Stoni

Мнение от Stoni »

Така ли си мислите,4е в тази държава ве4е няма служби дето следят и контролират тези процеси?Наивници сте вие и такива ще си останете.
Този пи4 да внимава особено,ако много му знае устата и не е удобен на някои другари.Да си движи нещата тайни4ко и да измисля всевъзможни други всякакви поводи,но не и верните, когато си събира документите.Веднага щом спец.служ.е полу4ил инфо за намерение на служител да напуска страната се завежда дело за наблюдение.Нари4а се ДОН на........,по късно според много неща за които и не сте сънували се прекатегоризира.Изготвя се план и според други неща за които не сте сънували се преклю4ва с реализация или се прекратява на основания за които няма и да сънувате.
Никога не збравяйте в каква система живяхме,тя съществува и днес,разликата е само,4е преди тези служби бяха тайни дяржавни а сега са тайни не до там държавни в нелегалност и са мръсни толкова колкото си бяха.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Stoni, що не се ограничиш да пишеш в другите форуми, поне тук да не объркваш хората, които наостина имат нужда от реални отговори на реалните си въпроси. Просто питам...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let it go...
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Stoni написа:Нари4а се ДОН на........,по късно според много неща за които и не сте сънували се прекатегоризира.Изготвя се план и според други неща за които не сте сънували се преклю4ва с реализация или се прекратява на основания за които няма и да сънувате.
Става въпрос за кадрови военослужещ все пак, не за агент от тайните служби.Ако обичаш преведи ми цитата по горе ,че нищо не разбрах.

POSTREACT(ions) SUMMARY

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Stoni

Мнение от Stoni »

В системата,гарван на гарвана око не вади.Търси се някой,който е никой за да се от4ете дейност.На вси4ки анализи по вертикала,делата се от4итат по имена без да се разглежда нищо по същество.Това е тумор,които се храни с младо и зелено,без отровни съставки същество.
Историята не казва нищо за тези неща,колкото и да е вярна,колкото и да е знаеш.Тук става въпрос за неща,които водят до краиния резултат,за процеси които проти4ат във времето преди датата и събитието,което ти знаеш и продължават след това.
Какво като сменим днес шефа,да не би днес да му сменят и апарата и роднините на апарата и неговите и техните контакти и връзки?Той и да e крайно радикален,все си е тая,как се удрят юмруци ако си в блато до гуша?А как да удариш,ако не си в блатото?
Здрасти Ivet,как си?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Stoni написа:В системата,гарван на гарвана око не вади.Търси се някой,който е никой за да се от4ете дейност.На вси4ки анализи по вертикала,делата се от4итат по имена без да се разглежда нищо по същество.Това е тумор,които се храни с младо и зелено,без отровни съставки същество.
Историята не казва нищо за тези неща,колкото и да е вярна,колкото и да е знаеш.Тук става въпрос за неща,които водят до краиния резултат,за процеси които проти4ат във времето преди датата и събитието,което ти знаеш и продължават след това.
Какво като сменим днес шефа,да не би днес да му сменят и апарата и роднините на апарата и неговите и техните контакти и връзки?Той и да e крайно радикален,все си е тая,как се удрят юмруци ако си в блато до гуша?А как да удариш,ако не си в блатото?
Здрасти Ivet,как си?

Stoni, мисля че най-правилния отговор на твоя постинг е:

"Ако нямаш какво да правиш - прави го някъде другаде."

Под-форум Приказки под шипковия храст е направен точно за тази цел. :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Bre...Bre....леле darzavata,леле tajnite sluzbi!!! :lol: Kolega bashta mi beshe kap1 rang, abrat mi komandir na podvodna lodka....Sega brat mi raboti vav chuzda firma i zivee vav USA.Stiga si drankal gluposti!!!!!!! :idea:

POSTREACT(ions) SUMMARY

kakвото потърсило,такова намерило
vanio

nikakyw problem

Мнение от vanio »

towa che choweka raboti kato woenen izobshto ne e nikakyw problem

POSTREACT(ions) SUMMARY

vanio
vanio

Stoni e praw

Мнение от vanio »

Az kato chwek ot slujbite mislia che Stoni e praw i potrebitel e praw syshto.... no sled kato si izwadih slujebna belejka za staja i deklarirah za kyde shte mi potriabwa, s men zapochnaha da se sluchwat (i se sluchiha)dosta stranni neshta. Edin malyk primer - w momenta sym prenaznachen po "slujebna neobhodimost" na drugia krai na stranata ....no wse pak si mislia che wsichko towa zawisi mnogo ot horata, koito rabotiat w syotwetniat kolektiw na syotwetnata slujba....ne znaia dali wi e izwestno, no slujitelite za da napusnat stranata zadyljitelno uwedomiawat kyde otiwat i po kakwi prichini i...chakat razreshenie...:)

POSTREACT(ions) SUMMARY

vanio
valko

Мнение от valko »

dada nema6 nikakvi problemi kazvam go ot opit.Az sam v dgaza ot dosta vreme i to kato ne malak na4alnik ,no tuka takiva raboti pro4etoh ,4e mi se sabraha o4ite v to4ka.Taini slugbi ,agenti palen ugas

POSTREACT(ions) SUMMARY

valko
Stoni

Мнение от Stoni »

Г-н Чаушев,на теб дори ти помагат.Действа се по план а какъв е той е важното,4е ти не си в 4ас.Ще разбереш 8)
OK-koko и без това си свърших,работата тук.4ао на вси4ки :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

krisi_69

Re: Molq, pomognete

Мнение от krisi_69 »

[ :) Мои познати ще заминават април .Той е работил само това през целия си живот .Но ето че и на тях се усмихна :P щастието.Така че учете и смело напред.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заключено